loading
close
SON DAKİKALAR

'Akil insan' Hasan Karakaya: İsrailliler o... çocuğudur!

'Akil insan' Hasan Karakaya: İsrailliler o... çocuğudur!
Tarih: 31.07.2014 - 15:49
Kategori: Gündem

Akil İnsanlar arasında yer alan Akit Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ''O. çocuğu, piç'' gibi ifadelerle İsrail'e seslendi...

Yeni Akit gazetesi yazarı Hasan Karakaya, yazdığı köşe yazısında İsrail 'in Gazze saldırılarına ve bir Filistinli çocuğun yakılarak öldürülmesi olayına değindi. Karakaya, "Şimdi kalkıp; “Eyy İsrail yönetimi... Eyy İsrail askerleri!.. Çoğunuz orospu çocuğusunuz” desem, biliyorum ki, beni “Yahudi düşmanlığı” ile, “ırkçılık”la ve “Antisemitist” olmakla suçlayacaklar!.. Ne ile suçlarlarsa suçlasınlar; Hiç umurumda değil!.." dedi.

"Kaldı ki; “Ey İsrail yönetimi!.. Eyy İsrail askerleri!.. Sizin çoğunuz orospu çocuğusunuz” demek, bir “hakaret” değil, “durum tesbiti”dir!.." diyen Karakaya, Yahudiler'de soyun kadından geldiğine değinerek, "İşte bunun için diyorum ki; “İsrail çocuklarının çoğu piçtir!” “Anaları belli”dir ama; “babaları elli” midir, “yüzelli” midir, orası meçhul!.. İşte bu yüzden; Çoğu, “orospu çocuğu”dur!.." ifadelerini kullandı.'Akil insan' Hasan Karakaya: İsrailliler o... çocuğudur!

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları