loading
close
SON DAKİKALAR

''Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın''

''Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın''
Tarih: 28.07.2014 - 11:45
Kategori: Gündem

Daha önce Twitter'dan yazdıkları nedeniyle hakkında soruşturma açılan Savcı Zekeriya Öz geri adım atmıyor...

Ergenekon davasını yürüten savcılardan biri olan Zekeriya Öz, twitter'da yazdıkları nedeniyle hakkında soruşturma açılmasına karşın hükümet hakkındaki görüşlerini yazmaya devam ediyor. Daha önce, hükümetin farklı isimleri için çeşitli yazılar yazan Zekeriya Öz bu kez İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında bazı iddialar ortaya attı.

"Ergenekon'da benimle görüşmek için emniyet müdürünü araya koyan içişleri Bakanı red cevabı alınca fena bozulmuştu." diyen Zekeriya Öz, bakanla yaptığını iddia ettiği görüşmeyi de açıkladı.

" Ankara 'da hakim evinde olduğumu öğrenince aynı bakan görüşmek için çok önemli toplantısını bırakıp apar topar hakim evine görüşmeye gelmişti" diyen Zekeriya Öz, "Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Görüşmede 45 dakika benden yediğin fırçaların öcünü alırsın." dedi. Bu sözleri ile bakanı fırçaladığını iddia eden Zekeriya Öz emniyetteki operasyonda gözaltına alınan polislerle ilgili olarak da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e seslendi.

"Sayın Cumhurbaşkanı İlhan Selçuk için gösterdiğiniz hassasiyeti iftiraya maruz kalmış polisler için de göstermeniz gerekmezmiydi." diyen Zekeriya Öz, polisler hakkında yaptırım istedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları