loading
close
SON DAKİKALAR

''Başbakan'ın genç danışmanları''

''Başbakan'ın genç danışmanları''
Tarih: 23.12.2012 - 15:08
Kategori: Siyaset

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan'a genç danışmanlarını sordu...

CHP'li Tanrıkulu'nun soru önergesi söyle;

Basına yansıyan ve “Başbakan’ın genç danışmanları” başlıklı bir haberde genç danışman kadronuz hakkında bilgi verilmiştir. Danışman kadronuz hakkındaki açıklamalarda ise en çok dikkati çeken husus 11 kişilik genç kadronun ikisinin “kamuya ait taşınmazların satışı ve devri” konusunda görevli olduğu belirtilmiştir.

Bu kapsamda;

1.Kamuya ait taşınmazlar üzerinde tasarruf etmek ve gerçekleştirilecek tasarruflarla ilgili olarak birçok bakanlık ve bakanlık bünyesindeki görevliler bulunmasına rağmen ayrıca ve birden fazla danışmanınız olmasının gerekçesi nedir?

2.Kamuya ait taşınmazların satış ve devir işlemleriyle ilgili olarak birden fazla danışmanınız olması hükümet üyesi bakanlarınıza duyduğunuz güvensizlikten mi kaynaklanmaktadır?

3.Aynı şekilde ilgili bakanlıklar ve görevliler varken, hala danışmanlarınız eliyle kamu taşınmazlarının satış ve devir işlemleri hakkında çalışmalar yapılıyor olması ve anılan satışların doğrudan doğruya şahsınız tarafından yürütülüyor olmasının özel sebep ve gerekçeleri nelerdir? "

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları