loading
close
SON DAKİKALAR

''Cumhurbaşkanı'nı yasal olarak emekli etmek istiyorlar''

''Cumhurbaşkanı'nı yasal olarak emekli etmek istiyorlar''
Tarih: 19.04.2014 - 13:34
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin:''Sayın Gül’ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak emekli etmek istiyorlar'' dedi...

Sayın Gül çok açık ve net bir şekilde, ‘Ben, Sayın Başbakan ile konuştuktan sonra kararımı vereceğim’ demişti.”

Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezi’nde Grup Genel Kurul toplantısı başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP’deki toplantılara ilişkin bir soru üzerine Gürsel, yerel seçimlerden sonra durum değerlendirmesi yapmak, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ele almak için dün PM’nin toplandığını, bugün milletvekilleriyle toplantı yapılacağını, ilerleyen günlerde de örgütlerin çeşitli kademeleriyle bir araya gelineceğini söyledi.

Tekin, Cumhurbaşkanı Gül’ün ”siyaset planının olmadığı” açıklamaları hatırlatılarak, ”Gül’ün açıklamaları ‘bir daha siyasette yokum’ mu, yoksa ‘Cumhurbaşkanı olarak devam edeceğim’ mi?” anlamına mı geliyor sorusu üzerine ”Bir daha siyasette yokum demiyor. Kendisi çok açık, net bir şekilde ifade etmişti. ‘Ben, Sayın Başbakan ile konuştuktan sonra kararımı vereceğim’ demişti. Görünüyor ki o cenahta Sayın Gül’ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak Sayın Gül’ü emekli etmek istiyorlar” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları