loading
close
SON DAKİKALAR

'En büyük sorun silahlı terör'

'En büyük sorun silahlı terör'
Tarih: 06.10.2015 - 21:42
Kategori: Gündem

Hanzade Doğan Boyner ve Begümhan Doğan Faralyalı, Ahmet Hakan'ı ziyaret etti.

DOĞAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Aydın Doğan Vakfı Başkanı Hanzade Doğan Boyner, saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret etti.

“ŞİDDET DİLİ TÜRKİYE'Yİ BIRAKMALI"

Çıkışta açıklama yapan Hanzade Doğan Boyner, “Söylenecek her şey söylendi. Bunun sorumlularının kim olduğu bulunmalı. Bu şiddet dili Türkiye'yi bırakmalı. İnşallah son olur diyoruz. Ve ülkede bir normalleşmeye gideriz diye ümit ediyoruz" dedi.

“EN BÜYÜK SORUN SİLAHLI TERÖR"

Begümhan Doğan Faralyalı ise, “Malum başımızda en büyük sorun silahlı terör. PKK terörünün bitmesi. Ama onun dışında görüyoruz ki, terör sadece, yıldırma, korkutma, sindirme demek biliyorsunuz. Toplumun bir çok kesiminde yıldırma, sindirme yaşanıyor. İnanılmaz bir şekilde tehditler, aşağılamalar, kötü bir dil. Bu dilin bir an önce sona ermesini diliyorum. Çünkü Türkiye olarak bu kötü günlerden böyle bölünerek değil ancak bir bütün olarak çıkabileceğimizi düşünüyorum. Tahammül, hoşgörü, sevgi. Bunların artık bu şiddet nefret yerine bunların almasını diliyorum. Kimsenin hayrına değil bu şiddet" diye konuştu.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları