loading
close
SON DAKİKALAR

'Hepimiz Adana Demirsporluyuz'

'Hepimiz Adana Demirsporluyuz'
Tarih: 26.05.2016 - 17:53
Kategori: Siyaset

CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen; Adana Demirspor ile Alanyaspor arasında oynanacak final maçı öncesinde son iki gündür sosyal medyada ve kamuoyunda çeşitli iddia ve çekincelerin tartışıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen; Adana Demirspor ile Alanyaspor arasında oynanacak final maçı öncesinde son iki gündür sosyal medyada ve kamuoyunda çeşitli iddia ve çekincelerin tartışıldığını belirterek şu açıklama yaptı.

Türkmen'in açıklaması şöyle:

“27 Mayıs 2016 tarihinde Konya’da oynanacak olan Play-Off şampiyonluk karşılaşmasında dış etkenler sahaya yansımamalıdır. Kamuoyunda ve sosyal medyada dünden beri yer alan çekinceler ve iddialar, Adana Demirspor’un masa başı oyunlarıyla karşı karşıya kalacağı izlenim ve şüphesini yaratmaktadır.

Tüm Adanalıları ve Adana Demirspor taraftarları bu çekince ve iddialarının yersiz olmasını ümit etmektedir. Karşılaşmaya atanan hakem Bülent Yıldırım’ın Dışişleri Bakanlığı’nda çalıştığı iddialarıyla, Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi ve Alanya Sporun Başkanı Hasan Çavuşoğlu hakkındaki iş, akrabalık ilişki ve iddiaları çekinceleri had safhaya çıkarmaktadır.

Ümit ediyoruz ki; Adana’dan ve Türkiye’nin değişik illerinden Konya’ya akın eden binlerce Adanalının gözleri önünde tüm bu çekince ve iddiaları boşa çıkaracak adil ve hak edenin kazanacağı, sahadaki oyunun skora yansıyacağı bir karşılaşma oynanır.

Ben de bir Adanalı olarak, Konya’da takımımızın yanında olacağım. Bir milletvekili olarak da siyasi baskıların olmadığı bir karşılaşmanın oynanması için diğer bütün Adanalı milletvekili arkadaşlarımı da kentimizin güzide takımı Adana Demirspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. 

Bu şehir Adanaspor’un şampiyon olmasıyla nasıl bütünleştiyse, şimdi de bu bütünleşme Adana Demirspor için olmalıdır. Adana kamuoyu her iki takımımızın da Süper Lig’de olmasını istiyor. Final günü hepimiz Adana Demirsporluyuz. Demirspor Adanadır”

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları