loading
close
SON DAKİKALAR

'İktidar FETÖ ile değil, yıllarca FETÖ ile mücadele edenlerle mücadele ediyor'

'İktidar FETÖ ile değil, yıllarca FETÖ ile mücadele edenlerle mücadele ediyor'
Tarih: 24.09.2017 - 10:28
Kategori: Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Malatya’da katıldığı Büyük Buluşma Panelinde katılımcılara seslendi ve Türkiye gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Malatya’da katıldığı Büyük Buluşma Panelinde katılımcılara seslendi ve Türkiye gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Milletvekillerini, CHP Parti Meclisi üyelerini, CHP Örgütlerini ve katılımcıları selamlayan CHP’li Bülent ÖZ, Askerliğinin Acemi Birliği kısmını Malatya’da yaptığı için, Malatya’nın gönlünde önemli bir yere sahip olduğunu ve tekrar Malatya’da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında, “Şehitler Diyarı Çanakkale’den selamlar getirdim” dedi ve “Cumhuriyet Halk Partisi ilk seçimde iktidar olacak ve sadece 4 yılda yaşanacak bir Türkiye oluşturacak” ifadeleriyle açıklamalarda bulundu.

CHP’li Öz’ün açıklamaları şöyle;

AKP YÜZÜNDEN MİLLETİMİZ ADALETSİZLİKLER İÇİNDE YAŞIYOR

Adalet yürüyüşü ve arkasından Adalet kurultayı gerçekleştirdik. Neden yürüdük, neden bu kurultayı gerçekleştirdik, çünkü maalesef Türkiye’de adaletin yok edildiği, baskının ve endişenin hakim olduğu bir süreci yaşıyoruz.
Toplum adeta konuşamaz, düşünemez, yaşayamaz hale geldi. Bu baskılar altında toplumumuz, halkımız, milletimiz adaletsizlikler içinde yaşamaktadır.
Atanamayan öğretmenler adaletsizlik yaşıyor, çiftçilerimiz ektiği ve biçtiği ürünlerin karşılığını alamayarak adaletsizlik yaşıyor, akademisyenler ve gazeteciler adaletsizlik yaşıyor. Dolayısıyla toplum bu baskı altında yaşamaya mahkum ediliyor.

CHP OLARAK ADALET DEDİK, MİLLETİMİZ KENDİSİNİ BULDU

Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz bu Adalet yürüyüşünü başlattık ve Adalet kurultayını gerçekleştirdik. Fakat hiçbir siyasi parti kimliği altında yapmadığımızı, üstüne basa basa özellikle vurguladık. Bu yüzden her kesimden ve her siyasi düşünceden Vatandaşımız yürüyüşe katıldı, mitinge katıldı, Çanakkale’ye Kurultaya geldi. Çünkü Ülkemizde Adaletsizlik yaşayan veya bu konuda söyleyecek sözü olan herkes kendisini buldu.

İKTİDAR FETÖ İLE DEĞİL, YILLARCA FETÖ İLE MÜCADELE EDENELERLE, MÜCADELE EDİYOR

15 Temmuz hain darbe girişimden sonra 20 Temmuz’da iktidarın, OHAL darbe girişimi ile adaletsizlik süreci başlamıştır. İktidar fetö ile mücadele ediyorum adı altında, yıllarca fetö ile mücadele edenlerle mücadeleye başladı.
Fetö ile hiç ilişkisi olmayan memurlar görevinden uzaktalar. Bir buçuk yıldır bu insanlar evlerine ekmek götüremiyor ve açlar. Oysa Bank Asya’nın kurdelesini kesenler aramızda dolaşıyor, Bank Asya’nın önünden geçenler fetöcü olmakla suçlanıyor. Bu olmaz, asıl adaletsizlik budur.

ADALET İSTEMEK MEŞRU BİR HAKTIR.

Adalet Yürüyüşümüzün ardından Adalet Kurultayı gerçekleştirdik. Neden yürüyorsunuz, neden kurultay yapıyorsunuz diyerek, milyonlarca bizimle yürüyen ve on binlerce kurultayımıza gelen vatandaşımızı görmezden geliyorlar.
Özellikle Kurultay çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Ülkemizde onca adaletsizlik yaşanıyorken, Adalet istemek meşru bir haktır.

BASKI VE KORKU ORTAMI İLE ADALETSİZ BİR ÜLKE OLUŞTURULDU

679 konuşmacının olduğu Adalet kurultayında 4 günde 8 ayrı Panel ve 77 Çalıştay yapıldı. Kurultaydaki Panellerde; Medyada Adalet yok dedik, çünkü maalesef medya iktidarın baskısı altında tek yanlı yayın yapmak zorunda kalıyor. Devlette Adalet yok dedik, çünkü liyakat bitirilerek, kamuya işe alımlar sadakat sistemi ile yapılmaktadır. Seçimde Adalet yok dedik, çünkü 16 Nisan seçimi meşru değildir. 16 nisanda hayır çıkan sonuç evete çevrilerek Adaletsizlik yapılmıştır. Bu seçimde belki oylar çalınmadı ama YSK çalınmıştır.
Geçimde Adalet yok dedik, çünkü Ülkemizde gelir dağılımı eşit şekilde vatandaşlarımıza dağıtılmamaktadır. Zengin daha zengin yoksul daha da yoksullaşmaktadır. İnançta Adalet yok dedik, çünkü yaşam tarzlarımıza ve inançlarımıza müdahale edilmektedir. Yaşamda adalet yok, çünkü İnsanlarımız baskı ve korku içinde yaşamaktalar.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İZLERİNİ ASLA SİLEMEYECEKLER

Eğitimde Adalet yok dedik, çünkü en son olarak TEOG sınavı kaldırılarak, öğrencilerimizi adeta kobay haline getirdiler. Üstelik, eğitimden ve müfredattan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü kaldırarak izlerini silmeye çalışıyorlar ama çok yanılıyorlar. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izlerini asla silemeyecekler.

CHP OLARAK KARARLI VE İNANÇLIYIZ, DEMOKRASİYİ, ÖZGÜRLÜĞÜ VE ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ

İşte biz bu yüzden Yürüyüşümüzü, Mitingimizi ve Kurultayımızı gerçekleştirdik. Bu yüzden milyonlarca Vatandaşımız kendini bularak adalet haykırışını gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi kararlı ve inançlıdır. Bu Adalet haykırışını dile getirerek Ülkemizde Demokrasiyi, Özgürlüğü ve Adaleti sağlayan parti olacak.

SADECE ELEŞTİRİ DEĞİL ÜLKEMİZ İÇİN DOĞRU PROJELER ÜRETİYORUZ

CHP sadece eleştiri anlamında muhalefet yapan bir parti değildir. Tarımda, sanayide, çiftçimize, işçimize ve emeklimize yönelik projeler üretmektedir, raporlar hazırlamaktadır ve çalıştaylar gerçekleştirmektedir. Cumhuriyet Halk Partimiz, Ülkemiz için, Vatandaşımız için doğru projelerin partisidir.

CHP İKTİDARINDA MİLLETİMİZ KAZANACAK, 4 YILDA TERÖR BİTECEK, ÜLKEMİZ RAHAT BİR NEFES ALACAK

Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun ifade etiği gibi, Milletimizden 4 yıl istiyoruz. 4 yılın sonunda terörün bittiği, sanayinin, ekonominin ve tarımın düzeldiği bir Türkiye oluşturacağız.
Sadece 4 yılda bunu Türk milleti görebilecek. İktidar olacağımıza inanıyoruz ve hazırız. Önümüzde ki ilk seçimlerde kazanarak CHP iktidarında yaşanacak bir Türkiye oluşturacağız.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları