loading
close
SON DAKİKALAR

''Kafa golleriyle meşhur Hakan’ın kafasızlığı''

''Kafa golleriyle meşhur Hakan’ın kafasızlığı''
Tarih: 29.07.2014 - 11:48
Kategori: Gündem

Mehmet Ali Şahin, Emniyet'teki 'paralel yapı' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Emniyet’teki ‘paralel yapı’ iddialarına ilişkin yürütülen ‘casusluk’ soruşturmasıyla ilgili “Birileri Türkiye’deki mevcut yönetimi devirerek, Pensilvanya’da neoconlar ile işbirliği yaparak, Türkiye’deki mevcut iktidarı uzaklaştırmak için böyle bir yapılanma içine girdi. Cem Sultan başaramadı, Pensilvanya'daki zat da başaramayacak. Korkarım orada hayatını kaybedecek. Cenazesi Cem Sultan gibi 5 yıl orada kalsın istemiyorum. Bir an önce Türkiye'ye dönsün ve bu sevdadan vazgeçsin” dedi.

Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik Köyü’nde ‘Ziyrat’ geleneğinin yaşatıldığı programa katılan Şahin, şunları söyledi:

- “Buna benzer olayları biz tarih içinde de yaşadık. Fatih Sultan Mehmet'in 2 oğlu vardı: 2’nci Beyazıt ve Cem Sultan. Büyük oğlu 2’nci Beyazıt, Osmanlı'nın başına geçti. Küçük oğlu Cem Sultan iktidarı ele geçirmek, ağabeyinin yerine iktidar olmak için çok çalıştı. Ordular kurdu üstüne gitti, başaramadı. En sonunda Vatikan'a sığındı. Vatikan'da Papa ile işbirliği yaptı ve bir Haçlı ordusuyla Osmanlı'nın üzerine gelmeyi, ağabeyini devirmeyi, Osmanlı'nın başına geçmeyi amaçladı ama başarılı olamadı. Vatikan'da öldü. Cenazesi 5 yıl sonra İstanbul'a getirilebildi.

- (Milletvekillerinin polisleri ziyaretiyle ilgili) Bu milletvekilleri bu polis memuru arkadaşlarımıza en büyük kötülüğü yapmışlardır. Cumhuriyet savcısının elindeki en önemli delillerden bir tanesi bu ziyarettir. Bunlar kaş yapayım derken göz çıkarmışlardır. Sadece kafa golleriyle meşhur olan Hakan Şükür’ün böylesine bir kafasızlık yapmasını doğrusu yadırgadım. İdris Naim Şahin de aynı kategoride değerlendirilebilir. O da bu arkadaşlarla birlikteydi zaten.”   

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları