loading
close
SON DAKİKALAR

''Saldırı polis organizasyonu''

''Saldırı polis organizasyonu''
Tarih: 28.07.2014 - 17:57
Kategori: Gündem

Selahattin Demirtaş'ı desteklemek için açtığı stantta saldırıya uğrayan öğretmen polisi suçladı...

Rize'de Demirtaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklemek için stant açan ancak saldırıya uğrayan emekli öğretmen Necmettin Durmuş, olayla ilgili polisi suçladı.

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tanıtım standını açtıktan sonra 3 kişinin saldırısına uğrayan emekli öğretmen Necmettin Durmuş, olaydan bir gün önce evine gelen polisin 'Sen ikna olmadın mı' diye sorduğunu ifade ederek, saldırının polis organizasyonu olduğunu iddia etti.

Durmuş şunları anlattı: "Saldırıdan bir gün önce polis otosu evimin sokağına geldi. Beni sokakta bulan polis, 'Sen ikna olmadın mı?' diye sordu. Sabah standı açınca saldırıya uğradım. Başvuruyu yaparken polis bana 'standı açma' demişti. Saldırı olayını polis organizasyonu olarak düşünüyorum. Polislere de kabahat bulmuyorum. Beni düşündüren bu polislere bu organizasyon emrini veren kim? Rize Emniyet Müdürü olamaz. Kendisini önceden de tanıyorum ve iyi bir insandır. Diğer alt müdürlere bu emri kim verdi? Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı adayı bir kişinin, iki saatlik standını koruyamıyorsun. Buna kargalar bile güler."

Necmettin Durmuş, kendisine saldıranlardan şikayetçi olmadığını belirterek, "Bana göre saldırganlar zavallı" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın kendisini telefonla arayarak, “Ellerinden öperim hocam” dediğini anlatan Durmuş, bunun kendisini duygulandırdığını belirterek, Demirtaş'a teşekkür etti.  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları