loading
close
SON DAKİKALAR

11- 17 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız!

11- 17 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 11.04.2016 - 10:49
Kategori: Astroloji

Bu hafta bizi neler bekliyor işte bu hafta ki yorumlar...

Koç 21 Mart-21 Nisan
Yeni tanışmaların, romantik ve heyecanlı ilişkilerin yaşanabileceği, pozitif bir hafta başlıyor. Yeni bir görünüme kavuşabilir, zevkli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın ortasından sonra önemli randevular, imzalar, maddi konular gündeme gelebilir, üst düzey kişilerle görüşebilir, pazarlık veya yatırım yapabilir veya resmi ve hukuki konularda elverişli durumlar yaşayabilirsiniz. Kısa süreli seyahatler de gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan- 20 Mayıs
Duygusal konularda haftanın ilk yarısında olumlu etkiler söz konusu. Bu günler; yeni kişilerle karşılaşmalar, planlar veya romantik buluşmalar için uygun. Ağustos ayından bu yana aşk hayatınızda bir destek mevcut. Bu hafta ve önümüzdeki hafta da bu konuda destek görebilirsiniz. Önemli randevular, maddi girişimler, planlar, evrak düzenleme, imza atma ve dosya hazırlama anlamında da haftanın ikinci yarısı uygun bir zaman. Size kar sağlayacak anlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.

İkizler 21 Mayıs- 20 Haziran

Haftanın ilk yarısında renkli, heyecanlı ve romantik bir aşk ilişkisi yaşayabilir veya sosyal anlamda hareketli günler geçirebilirsiniz. Size fayda sağlayacak davetlere katılabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise aileniz, eviniz ve gayrimenkulleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konularda yeni imzalar atabilir, aradığınız bir ev veya eşya var ise onunla karşılaşabilirsiniz. Kiralık ev veya kiracı sorunu yaşıyorsanız o konulara çözüm bulabilir, ev kredisi alabilir veya yeni bir ev arkadaşı bulabilirsiniz. Yeni seyahatler de gündeme gelebilir.

Yengeç 21 Haziran- 22 Temmuz
Yaptığınız işlerle olumlu anlamda gündeme gelebilecek veya çabalarınızın karşılığını görebilecek bir haftadasınız. Bu hafta kariyeriniz, toplumdaki itibarınız ile ilgili olumlu bir hafta. Rapor, tez, sunum, randevu, kurs veya seminer gibi konularda olumlu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu haftanın sonuna doğru anlaşma sağlayacağınız konularda maddi dönüşler alabilir veya bazı konularda kar elde edebilirisiniz. Sevdiğiniz kişilerle görüşebilir, işle ilgili yolculuklar yapabilir veya önemli kişilerin övgüleri karşısında mutlu olabilirsiniz.

Aslan 23 Temmuz-23 Ağustos

Arkadaşlarla görüşmeler, yolculuklar, romantik planlar, yeni insanlarla tanışmalar veya imajınızda bazı değişiklikler bu haftanın ilk yarısında gündemde olabilir. Yeni bir ek gelir elde edebilir, maaşınıza zam alabilir veya yeni maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyeriniz bakımından ödüllere kavuştuğunuz bir dönemdesiniz. Önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos- 23 Eylül
Eviniz veya aileniz ile ilgili konularda, haftanın ilk yarısında pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yeni dekorasyonlar, yeni mobilya satın alma, aradığınız evi veya ev arkadaşını bulma, misafir ağırlama, yolculuk gibi konular gündeme gelebilir. Karlı anlaşmalar, pazarlıklar veya planlar veya yeni projeler ile ilgili gelişmeler ise haftanın ikinci yarısında ön plana çıkıyor. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, tez, rapor, sunum gibi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. İşlerinizin istediğiniz gibi ilerleyebileceği bir süreçtesiniz.

Terazi 24 Eylül- 23 Ekim
İş birlikleri, evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler anlamında haftanın ilk yarısı olumlu gelişmelere açık. Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz fakat yine de sosyal anlamda hareketli günler, romantik planlar ve flörtler kapıda. Partnerinizle yeni yolculuklar yapabilirsiniz. Hukuki konularda, mesafelerin olduğu yerlerle ilgili anlaşmalarda veya pazarlıklarda ise haftanın ikinci yarısı şans getiriyor. Satış, pazarlama, halkla ilişkiler, medya, bilişim, yayıncılık, internet gibi konularda olumlu gelişmeler söz konusu. Yeni bir sosyal medya çalışması veya internet projesi gündeme gelebilir.

Akrep 24 Ekim- 22 Kasım
Maddi konularda haftanın ilk yarısında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı projelerinizin istediğiniz gibi ilerlediğini görerek sevinebilir, işlerinizin parasal karşılığını alabilir veya karlı pazarlıklar yapabilirsiniz. İşiniz ve kariyeriniz ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Haftanın ikinci yarısında da sevdiğiniz insanlarla özel planlar, romantik buluşmalar ve şanslı sosyal aktiviteler yaşanabilir. Yeni yolculuklara çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir. İstediğiniz şeyleri satın almaya karar verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım- 21 Aralık

Aşk ve sosyal hayatınız, haftanın ilk yarısında tam anlamıyla zirvede. Yolculuğa çıkabilir, aşk hayatınızda önemli bir gelişme yaşayabilir veya sevdiğiniz insanlarla yeni planlar yapabilirsiniz. Yeni bir aşk bile kapıyı çalabilir. Kariyeriniz, imajınız veya sosyal hayattaki duruşunuz ile ilgili konularda da haftanın ikinci yarısında çok şanslısınız. İnsanlardan takdir alabilirsiniz. Randevular, pazarlıklar, sunumlar veya anlaşmalar için olumlu bir hafta. 17 Nisan’dan önce (Mars gerilemeye başlamadan) önemli işlerinizi veya anlaşmalarınızı sonuca bağlamanız iyi olabilir.

Oğlak 22 Aralık- 20 Ocak.
Evinize dair yeni ve güzel aktiviteler veya alışverişler haftanın ilk yarısında gündemde olabilir. Yeni dekorasyonlar, ev ve aile ile ilgili gayrimenkuller veya misafirler ön plana çıkabilir. Haftanın ikinci yarısında da farklı kültürlerle tanışarak yeni deneyimler yaşayabilir, sevdiğiniz insanlarla seyahatlere çıkabilir, medya, eğitim, hukuk, bilişim ve ticaret gibi konularda yeni fırsatlarla karşılaşarak ön plana gelebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiler ve yurt dışı ile ilişkiler anlamında da bu günler oldukça parlak. Bu konularda şans sizden yana.

Kova 21 Ocak- 18 Şubat

Haftanın ilk yarısı, yeni seyahatler ve sosyal anlamda hareketli günler getirebilir. Kısa mesafeli, sizi mutlu ve tatmin edecek ziyaretler yapabilirsiniz. Akrabalarınızdan veya komşularınızdan haberler alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni heyecanlar yaşayabilirsiniz ve aşk hayatınız renklenebilir. Haftanın ikinci yarısında ise mart ayı ile ilgili bazı konularda sonuçlara ulaşabilir, karlı anlaşmalar veya pazarlıklar yapabilirsiniz. Aile, ev ve gayrimenkul ile ilgili konularda bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ev alım-satım, kiralama, ev kredisi, tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size kar getirecek anlaşmalar veya alışverişler yapabilirsiniz.

Balık 19 Şubat-20 Mart

Haftanın ilk yarısında gelir artışları veya maddi fırsatlar gündeme gelebilir. Bugüne kadar yaptığınız işlerin karşılığını görebilirsiniz. İş birliği yaptığınız kişiler, partneriniz, ortaklarınız; haftanın ikinci yarısında aileniz, eviniz veya gayrimenkulleriniz ile ilgili konularda etkili olabilir ve bu etkiyle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yolculuk, raporların tamamlanması, sunumlar, imzalar veya anlaşmalar ile ilgili de bu günlerde şanslısınız.

Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları