loading
close
SON DAKİKALAR

14 & 20 Mart Haftalık Burç Yorumlarınız!

14 & 20 Mart Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 16.03.2016 - 13:26
Kategori: Astroloji

14 & 20 Mart haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu? Uzman Astrolog Niobe'den, haftalık burç yorumunuzu öğrenin...

Koç 21 Mart-21 Nisan
Haftaya enerji dolu ve pozitif başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Yeni programlar, yeni insanlar, yeni yerler ön planda. Hafta ortasında azda olsa zorluk çekebilirsiniz. Yeni sorumluluklar ve görevler size ağır gelebilir. Sabırlı ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Hafta sonu iletişim anlamında yoğun geçebilir. Telefonlar, e-mailler, toplantılarla ani bir temponun içine girebilirsiniz. İletişim araçlarıyla ya da birebir görüşmelerle kendinizi daha net ifade edebileceğiniz bir hafta olabilir.
Boğa 21 Nisan- 20 Mayıs
Haftanın ilk günleri biraz yoğun ve tempolu olabilir. Acil olarak tamamlanması gereken işleri çok kısa bir sürede halletmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, temponuz yavaşlasa da işlerinizi belli bir plan ve düzen içerisinde yürütebilirsiniz. Dinamik yönünüz sayesinde etrafınızın ilgisini çekebilir, hoş iltifatlar alabilirsiniz. Hafta sonunda yoğunluğunuz yeniden artıyor. Çabuk karar verip hızlı adım atmanız gereken durumlar olabilir.
İkizler 21 Mayıs- 20 Haziran
Haftanın ilk günlerinde bazı konularda kendi kararlarınızı kendiniz almak isteyebilirsiniz. Yeni projeler yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak yapılması gereken çok fazla iş olduğunu da unutmayın. Bu koşuşturma içerisinde aklınız karışabilir. Bu esnada bazı kişiler sizin önünüzde bariyer gibi görünebilir. Bu tamamen sizin görüşünüz. Aslında size destek vermek niyetindeler. Öte yandan gizli kalmanız gereken bir dönem. Hayatınızdaki gelişmeleri ya da sırları kimseyle paylaşmayın. Hafta ortası civarında, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Ancak güçlü yapınız sayesinde bunların da kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru size iyi gelecek yenilikler söz konusu. Yeni yerler, yeni insanlar ya da yeni hayallerle meşgul olabilirsiniz.
Yengeç 21 Haziran- 22 Temmuz
Bu hafta ya da diğer hafta içerisinde, ailenizi veya yakın arkadaşlarınızı koruma içgüdüsü içerisinde olabilirsiniz. Evinizi, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konular başlıca gündemleriniz arasında. Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Haftaya gergin bir başlangıç yapmanız olası. Dolayısıyla öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor. Duygusal anlamda bazı zorluklar çekebilirsiniz. Ancak duygularınızı bastırma konusunda oldukça başarılı bir burçsunuz. Haftanın ilk günlerinde işte bu yanınız ön plana çıkıyor. Sakin ve soğukkanlı olmaya özen göstermelisiniz. Hafta ortası sosyalleşme söz konusu. Yakın arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Bu günlerde insanların ilgisi sizin üzerinizde. Hafta sonuna doğru kendinizle kalıp, farklı şeyler yapma, doğada zaman geçirme veya sakin yerler arama ihtiyacı duyabilirsiniz. Pazar günü ise yine çok popülersiniz.
Aslan 23 Temmuz-23 Ağustos
Hafta içinde, imajınızın zarar göreceği durumlar olabilir. Yaptığınız her şeyde önce buna değer mi diye düşünmelisiniz. Haftaya parlak fikirler ve yeni ilgi alanlarıyla başlıyorsunuz. Yeni insanlarla tanışıp görüşebilirsiniz. Eğlenceli başlangıcın ardından, hafta ortası civarında, iş hayatınızı, kariyerinizi veya toplum içerisindeki konumunuzu ilgilendiren konular devreye giriyor. Bu anlamda gelişmek ve ilerleme kaydetmek istiyorsanız, imajınız konusunda fazla takıntılı olmamanızda yarar var. Hafta sonuna doğru, sosyalleşmek, grup aktiviteleri ya da kalabalık programlar moralinizi yükseltebilir. Haftanın son saatlerinde ise hem çekici hem de içten tavırlarınız ilgi görebilir.
Başak 24 Ağustos- 23 Eylül
Haftaya her zaman olduğu gibi disiplinli ve prensipli başlıyorsunuz. Başkaları size yardım etmese de siz her şeyi kendi başınıza çok daha kolay halledebiliyorsunuz. Hafta ortası civarında, farklı yerlere seyahat edebilir veya yeni yerler görebilirsiniz. Farklı bir atmosfer ya da farklı bir kültür kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Hafta sonuna doğru aklınızı en iyi şekilde kullanabilir, her şeyi en ince ayrıntısına kadar gözden geçirerek işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Haftanın son günü, hareketli ve sosyal geçebilir.
Terazi 24 Eylül- 23 Ekim
Haftaya ikili ilişkilerinizde uzlaşmacı olmanız gerektiği ile ilgili sinyaller alarak başlayabilirsiniz. Etrafınızın da yapıcı olmanız konusunda baskısı olabilir. Herkesin işine yarayacak çözümler bulma arzu içerisindesiniz. Hafta ortası civarında, ortaklık, iş birliği veya ilişki başlığı altında ele alınabilecek konular yine gündeminizde. Çevreniz kendi işlerini halletmek için sizin yardımınıza başvurabilir. Pozitif, samimi, aynı zamanda da yetenekli olmanız insanların sizi daha çok sevmesini sağlıyor Hafta sonuna doğru keskin zekanız ön plana çıkıyor. Beyin fırtınaları, yaratıcı fikirler ve buluşlar bu haftanın en önemli gündemi. Pazar gününün ilerleyen saatlerinde bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda veya eğitim aldığınız alanlarda çalışma isteğinizi kaybedebilirsiniz. Ancak tembelliğin hiç sırası değil Sevgili Teraziler, bekleyen işler olduğunu hatırlatırız.
Akrep 24 Ekim- 22 Kasım
Haftaya dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak ufak tefek sorunlar ve pürüzler ortaya çıkabilir. Hızınız ve atak yapınız sizi bazı tartışmaların içine sürükleyebilir. Sakin ama aynı zamanda da dikkatli olmanız gerekiyor. Hafta ortasında her ne kadar hızlı hareket etmek isteseniz de ısrarcı olmamalı, sorun yaşamamak için daha temkinli ve stratejik hareket etmelisiniz. Hafta sonuna doğru risk alma eğilimindesiniz. Bu noktada kontrollü ve detaycı olmanızda yarar var.
Yay 23 Kasım- 21 Aralık
Bu hafta veya bir sonrakinde, kariyeriniz ve itibarınız ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşayabilir ve yeni haberler alabilirsiniz. Sizin için önem arz eden konularda düşünmeden hareket etmemeli, eksi artı yanlarını çok iyi analiz etmelisiniz. Haftaya, güçlü, tempolu ve özgüvenli bir giriş yapıyorsunuz. Yaratıcılığınız çok yüksek, ilginç buluşlarınız olabilir. Ancak polemiklere izin vermemeniz ve uzak durmanız gerekiyor. Hafta ortası civarında, asıl işlerinize ve planlarınıza yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru da mevcut işlerinizle meşgul olmanız olası. Öte yandan kültürel aktivitelere, fikir alışverişlerine ya da entelektüel diyaloglara ihtiyaç duyabilirsiniz.
Oğlak 22 Aralık- 20 Ocak
Bu hafta içerisinde, görev ve sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Ama bunca tutulmanın ortasında işleri ihmal etmek olumsuz sonuçlara davetiye çıkarabilir. Hafta başında bazı planlarınız veya işleriniz umduğunuz gibi ilerlemeyebilir. Sabırlı ve aklıselim olmaya çalışın. Hafta ortası civarında, iş yükünüzün ağırlığı konusunda zorluk çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da sadece kendinizle vakit geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru gereksiz tartışmalarla ya da can sıkıcı söylemlerle uğraşmanız söz konusu olabilir. Bu kişileri bir an önce durdurmalısınız. Haftanın son günü ise, sizinle ilgisi olmayan konularda gereksiz alınganlık gösterebilirsiniz.
Kova 21 Ocak- 18 Şubat
Bu hafta çok önemsediğiniz, ama görüşemediğiniz kişileri aklınıza getirebilirsiniz. Bunca zamandır görüşmediğiniz için pişmanlık duyabilirsiniz. Ufak bir nostalji size iyi gelebilir. Uzaktan bir ilişki yaşıyorsanız buna daha fazla devam edemeyeceğinizi hissedebilirsiniz. Bir taşınma ya da yer değişikliği söz konusu olabilir. Öte yandan doğru değerlendirebilirseniz, fırsatlar hemen yanı başınızda. Hafta ortası civarında, sizi motive edecek veya keyfinizi yerine getirecek şeylere yoğunlaşmazsanız sıkıcı ve bunaltıcı bir hafta yaşayabilirsiniz. O nedenle sevdiklerinizi arayın ve bir yerlere davet edin. Hafta sonuna doğru, gözler üzerinize çevrilmeye başlıyor. Sempatikliğiniz ve çekiciliğiniz sayesinde popülariteniz artabilir. Fikir; başka bir fikri doğurur Sevgili Kovalar. Fikir alışverişlerinden kaçınmayın.
Balık 19 Şubat-20 Mart
Hafta içerisinde, emeklerinizin boşa gitmediğini ve takdir edildiğinizi görmek sizi mutlu edebilir. Bu esnada, sizinle paylaşılan önemli sırlar veya elinize geçen kritik bilgiler nedeniyle şok olabilirsiniz. Ancak, haftanın ilk günlerinde kafanız
bulanıklaşabilir. Yalan yanlış bilgiler, kafa karıştıran insanlar, belirsiz konular sizi gereğinden fazla meşgul edebilir. Bu flu ortamda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Dolayısıyla gözünüzü dört açmalısınız Sevgili Balıklar. Hafta ortası civarında, bir miktar hareket kazanıyorsunuz. Zarafetiniz ve tatlı diliniz sayesinde avantajlısınız. Hafta sonuna doğru konsantre olmanız ve kafa yormanız gereken konular gündeme gelebilir. Ancak, her an her şey değişebiliyor. Dolayısıyla şu sıralar hızlı karar vermemelisiniz. Zira aniden değişen koşullar her şeye sil baştan başlamanızı gerektirebilir.
Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları