loading
close
SON DAKİKALAR

15 CHP’li vekilin İYİ Parti’ye geçişini sosyal medya nasıl gördü

15 CHP’li vekilin İYİ Parti’ye geçişini sosyal medya nasıl gördü
Tarih: 22.04.2018 - 18:06
Kategori: Medya

15 CHP’li vekilin İYİ Parti’ye geçişi sosyal medyada konuşulmaya ve tartışılmaya devam ediyor. Özellikle gazeteci yazar, siyasetçi ve tanınan birçok isim sosyal medyada CHP’li 15 vekilin İYİ Parti’ye geçişini destekler paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşımlardan birkaçı şöyle:

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş:

Tarih sizleri yazacak. AKP'nin tuzaklarını başlarına geçirdiğinizi yazacak. AKP'yi kendi kazdığı kuyuya nasıl gördüğünüzü yazacak. Demokrasi için. Cumhuriyet için. Hepinize teşekkürler.

Hey 15'li diye bir türkü var. Çanakkale'de şehit düşen "çiçeğin tomurcuğu" ve "vakti gelmeden solan gül goncası'na benzetilen 15'liler. Bugünde CHP'nin 15'lileri demokrasiye kurulan tuzağı bozmak için büyük fedakarlıkta bulundular. O gün kurtuluşun yolunu açtılar.

 

Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık:

100 bin imza sürecinde Meral Akşener'e çelme takılması ihtimaline karşı. CHP fedakarlık göstererek 15 MV'ni İyi Parti'ye verdi. Demokrasi adına çok önemli ve özverili bir adım oldu bu... Takdir edilmeli...

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı:

  CHP'nin büyük girişimi olmasaydı, YSK İyi Partiyi seçime sokmayacaktı. Baktılar ki artık br engel kalmaıd, girebilir kararı aldılar.. Külahıma anlatsınlar

Ergenekon kumpası mağduru Mehmet Ali Çelebi:

Sayın milletvekillerimizi ve partimizi kutluyorum. Ayrılanların gözyaşları Kuva-yi Milliye'nin öncüleri olmanın gururu ve onurudur. 25 Haziran'da yeniden buluşacağız. Mustafa Kemal'in Askerleriyiz!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu:

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Demokrasinin kazanması için insanlar büyük bedeller ödedi, biz de üzerimize düşen bedeli ödemeye hazırız. Parti yönetimizin almış olduğu karara saygı duyarak demokrasiden yana tavır aldık. Bizim yerimiz de yönümüzde belli. Önce Türkiye

CHP PM üyesi Gökhan Günaydın:

Parti kapatmakla partinin seçime girmesini engelleme arasında fark yoktur. Oyun bozulmuştur. Demokrasi ve hukuk kazanacak, Türkiye kazanacak.

Korkusuz yazarı Hüsnü Mahalli:

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun İYİ Parti kararı olağanüstü zekice, akıllıca ve stratejik öneme sahip.

Devamının gelmesiyle CHP tarih yazacak. İYİ Parti bu yazıma katkı sağlarsa bu iş tamam.

 

ÜYE YORUMLARI

avni kurtuldu

CHP Türkiye'nin demokrasi abidesi olduğunu bir kez daha göstermiştir.
İşte lider işte parti dedirtmiştir.
Gurur duyduk.

22.04.2018, 18:36
Yorum Yap

Facebook Yorumları