loading
close
SON DAKİKALAR

18-24 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız!

18-24 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 18.04.2016 - 13:35
Kategori: Astroloji

18-24 Nisan haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Koç 21 Mart - 20 Nisan
Parasal konularda yeni fırsatlar görülebilir. Sanatla ilişkili alanlarda kazanç getiren yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir. Özellikle bu hafta özgüveniniz yüksek ve yeni girişimlere açıksınız. Projeler ve planlar uygulamaya sokulabilir. 22 Nisan’da ödemeler, banka hesapları, bütçeniz ya da alacak-verecek konularında dikkatli olmanız gerekiyor. Öte yandan kısa süreli flörtler de söz konusu olabilir.

Boğa 21 Nisan 20 Mayıs
Bugünlerde beklenmedik destek ve yardımlar sizi sevindirebilir. İlişkilerinize dair uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Ancak sizden de bu anlamda bazı karşılıklar beklendiğini de unutmamalısınız. 22 Nisan dolunayı, evliliğiniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma veya sonuçlanma enerjilerini beraberinde getirebilir. Yaşayabileceğiniz stresli durumların yanında,yeni ya da mevcut ilişkileri etkileyecek ani gelişmeler, teklifler,davetler ve heyecan verici durumlar söz konusu olabilir.

İkizler 21 Mayıs 20 Haziran
Bugünlerde beklenmedik destek ve yardımlar sizi sevindirebilir. İlişkilerinize dair uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Ancak sizden de bu anlamda bazı karşılıklar beklendiğini de unutmamalısınız. 22 Nisan dolunayı, evliliğiniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma veya sonuçlanma enerjilerini beraberinde getirebilir. Yaşayabileceğiniz stresli durumların yanında, yeni ya da mevcut ilişkileri etkileyecek ani gelişmeler, teklifler, davetler ve heyecan verici durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç 21 Haziran - 22 Temmuz
Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken günlerdesiniz. 22 Nisan civarında, sizin için önemli olan uzun süreli ortaklıklarınız veya ilişkilerinizden bazıları ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda birtakım konularda sonuca varabilir ve ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğlenceli seyahatler yapabilirsiniz. İlginç kişilerle tanışmanız ve yeni aşklar söz konusu olabilir.

Aslan 23 Temmuz - 23 Ağustos
Bugünlerde, çevrenizdeki saygın kişilerle keyifli planlar yapabilir, bu sayede kafanızdaki planları gerçekleştirebilir ve kendinizi kanıtlayabilme fırsatı elde edebilirsiniz. Yeni teklifler söz konusu olabilir veya üzerinde yoğunlaştığınız bir işi maddi kazanca çevrilebilirsiniz. Çevrenizde kıskanç gözler hissedebilirsiniz. 22 Nisan civarında etkisini hissedebileceğiniz sonuçlanma enerjisi ile evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara yoğunlaşmanız söz konusu olabilir. Yeni aşklar ya da var olan ilişkilerde yenilikler gerçekleşebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
Bugünlerde, emeklerinizin karşılığını görebilir, yeni ve farklı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bunca zamandır yaşanan aksilikler sonrasında pek çok şey yoluna girmeye başlayacak. Fakat savaşmanız gereken durumlar, tartışmalı ortamlar söz konusu olabilir. Riske girmemeye dikkat edin. 22 Nisan dolunayında, yayıncılık, halkla ilişkiler, medya, bilişim, iletişim, satış pazarlama ve ulaştırma alanlarında somut neticeler elde edebilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız ve belli bir aşamaya geldiğiniz işlerinizde sonuca yaklaşabilirsiniz. Yeni haberler, sinyaller ve seyahatler de gündemde.

Terazi 24 Eylül - 23 Ekim
Şu sıralar, yaratıcı fikirlerinize katkıda bulunmak isteyenler olabilir. Ancak, ortak olarak yürütülen işler hoşunuza gitmeyebilir. 19 Nisan civarında özel ilişkilerde zorluklar yaşanabilir. 22 Nisan dolunayı ise parasal konularda önemli gelişmeleri içeriyor. Alacak-verecek işleriyle meşgul olabilirsiniz. Öte yandan ikili ilişkilerde sürpriz olaylar, canlanmalar söz konusu olabilir.

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım
Bugünlerde, size söylenen sırları ya da övgüleri kendinize saklamanız iyi olabilir. Diyaloglarınızda sakin ve soğukkanlı olmaya özen gösterin. 22 Nisan dolunayı hayatınızla ilgili kritik kararları işaret ediyor. Önem verdiğiniz pek çok konuda olumlu gelişmeler gözleniyor. Belli başlı konularda tek başınıza hareket etmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınız ya da partnerinizle olan ilişkiniz hareket kazanıyor. Yeni bir çevre edinebilirsiniz ya da bu çevreyle eğlence vakit geçirebilirsiniz. Parlak fikirlerinizle insanların beğenisini ve takdirini kazanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 21 Aralık
Bu hafta, etrafınızın artan sorunlarıyla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Size önemsiz gelse de, diğerleri için önemli olabilir. 22 Nisan dolunayı işle ilgili bazı başlıkları gün yüzüne çıkarabilir. Mevcut sorunların altında yatan nedenleri fark edebilirsiniz. Bir taraftan da sağlığınıza önem ve özen göstermeniz gerekiyor. Aynı zamanda yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Ev yaşantınızla ilgili konular önem kazanıyor.

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak
Aşk hayatınız, hobileriniz, yaratıcılık gerektiren işleriniz ve çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olduğu bu hafta bazı ilişkilerinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni kişilerle tanışabilir ve yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Eğlenceli diyaloglar dolunay sonrası sizi bekliyor.

Kova 21 Ocak - 18 Şubat
Bugünlerde, eviniz ve ailenizle ilgili konularda daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. 22 Nisan dolunayı, kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetler yaratabilir ve beklenmedik durumların meydana gelmesine neden olabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerinizdeki başarınızla göz doldurabilirsiniz. Geçmiş çalışmalarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz.

Balık 19 Şubat - 20 Mart
Haftanın ilk günlerinde sakinliğinizi korumanız ve mümkün olduğunca tartışmalardan kaçınmanız yararınıza olacaktır. 21 Nisan civarında rutininizin dışına çıkarak farklı şeyler denemek ve değişik yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası konular, eğitim, hukuk, seyahatler, bilişim, ulaştırma ve dış ticaret ile ilgili konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Toplu ödemeler söz konusu olabilir.
Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları