loading
close
SON DAKİKALAR

25- 29 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız!

25- 29 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 29.04.2016 - 15:40
Kategori: Astroloji

Haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Haftanın genel atmosferi
Merkür bu hafta Toprak grubu burçlarından biri olan Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Merkür’ün Boğa burcunda geri harekette olmasıyla birlikte aslında hepimiz hayatımızı maddi ve manevi olarak tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyabiliriz. Bütçemizi, gelir-gider tablomuzu düzenleyebilir, tecrübelerimizi paraya çevirebilir ya da bunun üzerinde kafa yorabiliriz. Detayları atlamayalım, ancak önümüzdeki üç hafta boyunca zihnimizi ödemeler, alacaklar, yeni kazanç kapıları vb. gibi parayla ilişkili konularla meşgul edebiliriz. 28 Nisan itibariyle geri gidecek olan Merkür, bu haftadan itibaren Mayıs ayı ortalarına kadar, aksiliklere, dalgınlıklara, dikkatsizliklere oldukça müsait bir ruh hali içerisinde olacağımıza işaret ediyor. Yanlış kişilere gönderilen mesajlar, teknolojik aletlerin bozulması, diyaloglarda yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu olabilir. Öte yandan işe, toplantıya geç kalma, uçağı kaçırma, eşya ve evrak kaybetme, yanlış otobüse binme gibi bazı gündelik aksilikler de yaşayabiliriz.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Parasal konularınız üzerinde ince eleyip sık dokumalısınız. Özellikle şu sıralar yanlış anlaşılmalara ve hatalara çok müsaitsiniz. Dolayısıyla maddi başlıklı konuları çok daha detaylı ele almanızda yarar var. Bütçenizi, gelir-gider dengenizi doğru yönetmelisiniz.

Boğa 21 Nisan 20 Mayıs
 
Merkür’ün burcunuzda geri hareketi sebebiyle, önümüzdeki üç hafta boyunca, hisleriniz ve görüş alanınız bulanıklaşabilir. Bir takım konuları netleştirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu noktada çevrenizden somut bir destek alamayabilirsiniz. Son dönemlerde alınan kararların yeniden gözden geçirilmesi yararlı olabilir; ancak yeni kararlar almak için doğru bir zaman değil…

İkizler 21 Mayıs 20 Haziran 

Önümüzdeki üç hafta boyunca aklınızdakileri ya da içinizdekileri paylaşmamanız sizi huzursuz etmeye başlayabilir. Bunları görmezden gelip, yüzleşmemeniz işleri yokuşa sürebilir. Korkmayın. Hatta güvendiğiniz kişilerin desteğiyle enerjiniz ve üretkenliğiniz artabilir.

Yengeç 21 Haziran - 22 Temmuz

Önümüzdeki iki hafta sosyal ilişkileriniz açısından hassas ve kritik bir süreç olabilir. Zira yanlış ufak tefek yanlış anlaşılmalar ya da alınganlıklar söz konusu. Sabırlı ve toleranslı davranmanızda yarar var. Ancak bu esnada eski dostlarınızla ya da tanıdıklarınızla yeniden görüşme fırsatı da yakalayabilirsiniz.

Aslan 23 Temmuz - 23 Ağustos

Merkür’ün gerilemesi önümüzdeki üç hafta boyunca özellikle statünüzü, kariyerinizi ve imajınızı ilgilendiren konularda bazı pürüzler ve iletişim kopuklukları yaşamanıza neden olabilir. Yöneticilerinizle ufak tefek anlaşmazlıklar sonucunda işleriniz sekteye uğrayabilir. Hedeflerinizi ve planlarınızı yeniden masaya yatırmanın vakti geldi.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Önümüzdeki üç hafta boyunca hukuk, eğitim, seyahatler ya da yurtdışı bağlantılı işlerinizde bazı yolunda gitmeyen durumlar olabilir. Özellikle ticaretle ilişkili durumlarda detaya inmeniz gerekebilir. Dikkatiniz dağınık. Toplantıya gecikmemeniz ya da uçağınızı kaçırmamanız için dikkatinizi bir an önce toplamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 23 Ekim

Ortak kaynak kullanımı gerektiren kredi, sigorta, vergi, komisyon, prim, nafaka, miras gibi konularda bir takım yeni düzenlemeler yapmanız var olan eksikleri giderebilir ya da tamamlayabilir. Müşterilerle yaşadığınız sorunları bir an önce çözmek istiyorsanız, bir uzmana danışın. Yeni bir ortak arayışı içindeyseniz, Merkür düzelene kadar ertelemenizde yarar var.

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım

Önümüzdeki üç hafta boyunca gerek iş gerekse sosyal hayatınızdaki tüm ikili ilişkilerinizde iletişim sorunu yaşanabilir. Tutarsız söylemler, mesajlar, aklınızı karıştırdığı gibi, önemli kararlara da olumsuz etki edebilir. Belli başlı konularda karşınızdakini yargılamadan önce öz eleştiri yapmanızda yarar var.

Yay 23 Kasım - 21 Aralık

Üç hafta boyunca iş hayatınızı doğrudan etkisi altına alacak Merkür’ün geri hareketi sizi demotive edebilir. Bu alanlarda yaşanabilecek aksilikler, iletişim kopuklukları ya da yanlış anlaşılmalar sizi yorup yıpratabilir. Öte yandan bazı planlarınızı yeniden düzenleme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Ortağınızla ya da çalışma arkadaşlarınızla yaşanan polemiklerin sarpa sarmasına engel olmalısınız.

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak

Üç hafta boyunca, aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda tatsızlıklara açıksınız. Hisleriniz ve mantığınız arasında bir denge kurmaya çalışabilirsiniz. Öte yandan ilişkilerinizin geleceği kafanızı kurcalayabilir. Her şeyin cevabını bir anda bulamazsınız. Dolayısıyla beklemeyi ve akışına bırakmayı denemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 18 Şubat

Önümüzdeki üç hafta boyunca, ev hayatınızda ve bununla ilişkili tüm konularınızda ne yazık ki aksilikler söz konusu. Aile bireyleriyle olan ilişkilerde yüzleşmeniz ve çözüm üretmeniz gereken konular olabilir. Ancak şu an doğru zaman değil Sevgili Kovalar. Durumu dışarıdan daha sağlıklı gözlemleyebilir ve aksilikleri ortadan kaldırabilirsiniz. İletişim için Merkür’ün etkisinin azalmasını bekleyin.

Balık 19 Şubat - 20 Mart

Üç hafta süresince iletişim sorunlarına, elektrik elektronikle ilgili problemlere, yazılı ya da sözlü her türlü diyaloğa en çok dikkat etmesi gerekenler Balıklar. Yeni imzalar atmak, önemli kararlar almak için ideal bir süreç olmayabilir. Yeni bir araba, bilgisayar ya da telefon satın almak niyetindeyseniz, bir süre erteleyin. Seyahatler esnasında yedek lastik, çifte rezervasyon, yağ ve benzin kontrolü, rötarlar v.b başlıklar ekstra dikkat ve özen gerektiriyor.
Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları