loading
close
SON DAKİKALAR

Yolcu otobüsü, kamyona çarptı

Yolcu otobüsü, kamyona çarptı
Tarih: 25.11.2011 - 12:11
Kategori: Şehir

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, rampa aşağı inen yolcu otobüsü önündeki kamyona arkadan çarptı. Kazada 2 kişi öldü 31 kişi de yaralandı

Kırkağaç ilçesine bağlı Gelenbe Beldesi İstanbul-İzmir çevre yolu Fırdanlar rampasında meydana gelen kazada, Balıkesir'den İzmir yönüne giden Mustafa Keseci yönetimindeki 16 SM 468 plakalı kamyona, rampa aşağı indiği sırada arkasından gelen 10 VE 800 plakalı Burhan Bölüker'in kullandığı yolcu otobüsüne çarptı.

Araçlar çarpışma sonrasında bariyerleri aşarak 15 metreden şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Yaralıların bir kısmı kazayı görüp de duran araç sürücüleri tarafından hastaneyle götürüldü. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri kaza yerinde kalan diğer yaralıları da hastaneye kaldırdı.

Kazada yaşamını yitiren kamyon şoförü Mustafa Keseci ile otobüste yolcu olan Seyhan Dönmez'in cenazeleri Kırkağaç Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı kaza yerinde incelemelerde bulundu, bilgi aldı.

10 yaralının ismi henüz tespit öğrenilemezken, Akhisar, Soma ve Manisa Devlet Hastaneleri'ne kaldırılan yaralıların isimleri şöyle: Yasemin Gülakman, Onur Aydınak, Burak Kazaz, Çiğdem Kaytar, Mustafa Dalkılıç, Süleyman Erinç, Mustafa Altuntaş, Mehmet Uğur Uçtu, Ali Hoşgör, Bahri Kartal, Halit Emre Gönültaş, Emin Seçkin, Mustafa Akgün, Mehmet Çalkın, Cumali Avcı, İsmail Demirel, Erol Tuna, Süreyya Yay, Doğan Karabacak, Günay Gürkan ve Ali Ağa. Yaralıların tedavilerinin sürüdüğü bildirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları