loading
close
SON DAKİKALAR

Otomobilden atlayan hemşire öldü

Otomobilden atlayan hemşire öldü
Tarih: 04.10.2011 - 16:04
Kategori: Yerel

ŞİŞLİ’de, hareket halindeki otomobilin camından atladığı iddia edilen hemşire Hatice Yolcu kafasını bariyerlere çarparak hayatını kaybetti

ŞİŞLİ’de, hareket halindeki otomobilin camından atladığı iddia edilen hemşire Hatice Yolcu kafasını bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Polis, Yolcu’nun bir hafta önce tanıştığı erkek arkadaşı Bayram Uysal’ı gözaltına aldı.

İnönü Caddesi Çeliktepe girişi köprü altında saat 02.00 sıralarında yaşanan ilginç olay şöyle gelişti: Taksim’de bir telefoncuda çalışan Bayram Uysal (27), bir hafta önce telefon sattığı Hatice Yolcu (29) ile arkadaş oldu. Dün akşam da buluşan iki arkadaş bir parkta 34 DJ 6038 plakalı Peugeot otomobilinin içinde bir süre oturup sohbet etti. Bayram Uysal, daha sonra Hatice Yolcu’yu evine bırakmak üzere Çeliktepe istikametine otomobiliyle hareket etti. Otomobilin camını açan Hatice Yolcu hareket halindeki otomobilden yola atladı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştığı öğrenilen ve daha önce de 2 kez intihara kalkıştığı iddia edilen Hatice Yolcu ağır yaralandı.

Genç kızın düştüğü yerin yaklaşık 10 metre ilerisinde duran Bayram Uysal polis ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Yolcu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin gözaltına aldığı Bayram Uysal, "Bir hafta önce tanıştığım arkadaşla bu akşam buluştuk. Araç içinde bir süre konuştuk. Evine bırakmak üzere hareket etmiştim. Bu sırada otomatik camı açtığını gördüm. Aniden açtığı camdan kendini yola attı. Bu sırada kafasını yol kenarındaki bariyere çarptı. Hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradım" dedi.

Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi de dahil Hatice Yolcu yaklaşık 4 saat öldüğü yol kenarında bekletildi. Hatice Yolcu’nin cesedi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları