loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan ameliyat oldu

Başbakan ameliyat oldu
Tarih: 12.02.2012 - 09:50
Kategori: Gündem

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bağırsak problemi nedeniyle ameliyat oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sabah saatlerinde ameliyat oldu. Medyadan gizli olarak yapılan ameliyat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın twitter hesabından duyuruldu.

Açıklamada şöyle denildi:

Başbakanımız İstanbul Marmara Üniversitesi hastanesinde bağırsak problemi nedeniyle küçük bir operasyon geçirdi, sağlık durumu iyi...

Edinilen bilgilere göre; Başbakan Erdoğan, haftasonu Sağlık Bakanlığı'na bağlı Pendik'teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin 2. ve 6. katı "güvenlik sebebiyle" tamamen kapatıldı.

Medipol Hastanesi'nden getirilen bazı doktorlar da Başbakan'ı tedavi etti. Bu sırada, hastanenin güvenlik kameraları da iptal edildi. Haber merkezimize gelen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Recep Akdağ da hastaneye gelerek tedaviyle bizzat ilgilendi.

Cuma gününden beri ortada yoktu

Başbakan Erdoğan son olarak Cuma günü cuma namazının ardından Karacaahmet mezarlığında annesinin ve babasının mezarını ziyaret etmişti. Başbakan Erdoğan, haftasonunu Üsküdar'daki evinde istirahat ederek geçirmiş ve hiç dışarı çıkmamıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları