loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Tilkiden post, Suudi’den dost olmaz!

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Tilkiden post, Suudi’den dost olmaz!
Tarih: 19.08.2018 - 17:25
Kategori:

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Suudi Arabistan’ın YPG/PKK'nın kontrolündeki bölgeye 100 milyon dolarlık bağış yapmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Suudi Arabistan’ın YPG/PKK'nın kontrolündeki bölgeye 100 milyon dolarlık bağış yapmasına tepki gösteren Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce Kral Selman’a Devlet Nişanı vermesini de eleştirerek "Filistin’de kardeş kanı akarken sessiz kalan, ordumuz Afrin’e girdiğinde muhalefet eden, şimdi de terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolündeki bölgeye 100 milyon dolarlık bağış yapan Suudilere dönüp tek bir tepki bile gösterilmedi..!! Ecdat düşmanı sözde din kardeşimiz hain Vahabi Suud ailesi ile AKP arasındaki ilişkiyi ve bu yaman çelişkiyi anlamakta zorluk çekiyor takdiri sizlere bırakıyorum" dedi. 

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün Suudi Arabistan’ka AKP arasındaki diplomatik ilişkiyi eleştiren açıklması şöyle: 

"“Ey Müslüman Kardeşim Unutma.!”

Tilkiden Post, Suudi’den Dost Olmaz..!

Neden mi.?

Anlatayım..

Birinci Dünya Harbinde bugünkü Suudi Arabistan toprakları Osmanlı İmparatorluğu’nun değil miydi.?

Elbetki Osmanlı’nındı..!

Üstelik tüm Padişahlar her yıl hac mevsiminde, kutsal topraklarda yaşayan din kardeşlerimiz için özel talimat verirdi..!

Padişahın büyük törenlerle ve ihtimamla bizzatı İstanbul sınırına kadar uğurladığı; “Sürre-i Hümayun da denilen Sürre Alayı, en değerli hazinelerden oluşan armağanları ve her türlü yardımı her yıl büyük bir meşakkatle Eskişehir, Seyitgazi, Bayat, Bolvadin, Akşehir, Konya güzergâhını takip ederek Suriye yolundan Mekke’ye ulaştırırdı.

Başka bir deyişle, bölge halkını her yıl Osmanlı ihya ve eder beslerdi...

Din kardeşliği gözetilerek yıllarca yapılan bu yardımlara ve insanlığa rağmen o bölgede yaşayan, İslam düşmanı Vahabi Suud sülalesi ne yaptı dersiniz.?

Lawrence gibi İngiliz ajanlarla yaptığı anlaşmalar sonrasında çil çil altınları cebe koyup vefasızca Osmanlı'ya isyan etti, büyük eserimiz olan hicaz demiryolunu havaya uçurdu ve sonunda Müslüman Mehmetçiği arkadan vurarak kesip biçti..

Mekke-Medine dahil bütün kutsal toprakları Osmanlı'nın elinden almayı başardı ve İngiltere'nin yardımıyla Suudi Arabistan Krallığını kurarak Osmanlı’yı ezeli düşmanı ilan etti.!

Pekala ezeli Osmanlı düşmanı olduğu bilinen Suud ailesine, üstelik Osmanlıcı olduğunu iddia eden AKP hükümeti ne yaptı dersiniz.?

Önce Suudi Arabistan’ı müttefik ilan etti, bununla da kalmayıp tüm ihanetlere rağmen Kral Selman’a Devlet Nişanı verdi..!

Filistin’de kardeş kanı akarken sessiz kalan, ordumuz Afrin’e girdiğinde muhalefet eden, şimdi de terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolündeki bölgeye 100 milyon dolarlık bağış yapan Suudilere dönüp tek bir tepki bile gösterilmedi..!!

Ecdat düşmanı sözde din kardeşimiz hain Vahabi Suud ailesi ile AKP arasındaki ilişkiyi ve bu yaman çelişkiyi anlamakta zorluk çekiyor takdiri sizlere bırakıyorum..

Bu vesileyle Kurban Bayramınızı yürekten kutluyorum. Allah tekrarını nasip etsin"

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları