loading
close
SON DAKİKALAR

Ak Parti'de kritik toplantı öncesi telefonlar toplandı

Ak Parti'de kritik toplantı öncesi telefonlar toplandı
Tarih: 16.04.2014 - 17:35
Kategori: Siyaset

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısı öncesi milletvekillerinin cep telefonlarının toplandığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın milletvekilleriyle gerçekleştirdiği istişare toplantısı sona erdi. Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, toplantıda, yerel seçim sonuçları, üç dönem kuralı ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin milletvekillerin görüşlerinin sorulduğunu söyledi.

Toplantıda bir anket formu dağıtıldığını ve herkesin kanaatlerini söylediğine ifade eden Tayyar, 'Benim Cumhurbaşkanı adayım sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu istişareler devam edecek. Delegelerle, belediye başkanlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla değerlendirmenin sonunda Başbakan kararını verecek' dedi.


'KARARI BAŞBAKAN VERECEK'
Milletvekillerinin genel eğiliminin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması yönünde olduğunu sözlerine ekleyen Tayyar, üç dönem kuralıyla ilgili olarak ise, 'Onunla ilgili herkes fikrini söyledi. Anket formu dağıtıldı. Onun sonunda sayın Başbakan karar verecek' dedi.


'CEP TELEFONLARI ALINDI'
Toplantı öncesinde milletvekillerinin cep telefonlarının alındığını yönünde iddiaların sorulması üzerine ise Tayyar, girişte cep telefonlarının alındığını ve bir ortam dinlemesi kaygısıyla alınmış olabileceğini dile getirdi.


'ANKET FORMLARINDA İSİMLER YOK'
Kendilerine verilen anket formlarında isimlerin bulunmadığını kaydeden Tayyar, 'Formu dolduran kendi ismini yazmıyor. Arzu eden ismini de yazabilir. Ben üç dönem şartının kaldırılmaması yönünde kanaat belirttim' şeklinde konuştu.

(Yeni Şafak)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları