loading
close
SON DAKİKALAR

AKD genel başkanı Demir, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

AKD genel başkanı Demir, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı
Tarih: 25.08.2016 - 23:04
Kategori: Gündem

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 25 Ağustos 2016 Perşembe günü Artvin'de yapılan alçak saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve arkasındaki karanlık gücü nefretle kınadıklarını açıkladı.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 25 Ağustos 2016 Perşembe günü Artvin'de yapılan alçak saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve arkasındaki karanlık gücü nefretle kınadıklarını açıkladı... 

AKD Genel Başkanı Doğan açıklamasında; 

Basına ve Kamuoyuna

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bugün Artvin'de yapılan alçakça saldırıdan dolayı kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bu alçak saldırıda bulunanları ve arkasındaki karanlık gücü nefretle kınıyoruz. Yaşanan bu saldırıda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yara almadan kurtulmasına sevinirken, çıkan çatışmada ne yazık ki bir askerin şehit olduğunu öğrendik. Şehit askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerken, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Ülkemizin birliği ve beraberliği yeniden inşaa ettiği bu günlerde, toplumsal uzlaşının sağlanmasını hazmedemeyen, kandan ve toplumsal çatışmadan beslenen bölücü terör örgütleri asla hedefine ulaşamayacak ve kirli oyunlarında boğulacaklardır. Cumhuriyet ve demokrasi düşmanı olan bu yapılar, yıllardır bir kene misali bu ülkenin kanını emmiş ama yine de başarılı olamamıştır ve asla da başarılı olamayacaktır. 

Saldırganların bir an önce yakalanıp hak ettikleri cezayı almaları sağlanmalıdır. Ülkeyi yeniden kaosa sürüklemeye çalışan, çatışma zemini yaratarak ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden bu terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edilmeli ve kökleri kurutulmalıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu alçakça saldırı, yalnızca Cumhuriyet Halk Partililerine değil, ülkede barışı, kardeşliği, demokrasiyi, insan haklarını, laikliği ve cumhuriyeti savunan herkese karşı yapılmış bir saldırıdır. Başta Sayın Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partilileri olmak üzere tüm ulusumuza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunar, bu tür saldırıların artık ülkemiz gündeminden düşmesini diliyorum.

ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİ
GENEL BAŞKANI
DOĞAN DEMİR


Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları