loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'de iftar sonrası tecavüz iddiası

AKP'de iftar sonrası tecavüz iddiası
Tarih: 03.08.2015 - 21:03
Kategori: Sağlık, Yaşam

İftar yemeği sonrası tecavüze uğradığını iddia eden R.M. adlı genç kızın intihara kalkışması üzerine olay polise yansıdı. AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı I.K.’nın şüpheli olarak ifadesi alındı ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

2 Haziran 2015 gecesi saat 22.00 sıralarında meydana geldi. AKP gençlik kolları üyesi olan R.M. isimli genç kız, tecavüze uğradığı gerekçesiyle 26 Haziran 2015 günü evinde intihara kalkışınca da ortaya çıktı.

İFTAR SONRASI

R.M. seçim çalışmaları sırasında tanıştığı AKP’li bir ilçe Gençlik Kolları Başkanı I.K.’nin iftar organizasyonundan sonra tecavüzüne uğradığını iddia etti. Yaşadığı travmayı atlatamayan ve bunalıma giren genç kız 26 Haziran günü gece saatlerinde bir kutu ilaç içerek yaşamına son vermek istedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Baygın halde odasında bulunan R.M. annesi ve kardeşi tarafından İzmir’deki bir devlet hastanesinin acil servisi’ne kaldırıldı. Midesi yıkanarak serum verilen genç kız kurtulduktan sonra neden intihara kalkıştığını anlattı.

RENT A CAR FİRMASINDA

Doktorlar durumu polise bildirdi ve ailesi de şikayetçi oldu. 22 yaşındaki genç kız ifadesinde, “Katıldığımız bir iftar sonrası I.K. beni kahve içmek için ofisine götürdü. Orada bana zorla sahip oldu” dedi. Polis, mahkeme kararı ile tecavüz olayının gerçekleştirildiği öne sürülen Mürsel Paşa Bulvarı’ndaki bir Rent A Car firmasına baskın yaptı.

UYGUNSUZ ÇİFT YAKALANDI

Baskın sırasında ofiste bir çift uygunsuz vaziyette yakalandı. Herhangi bir şikayet olmaması nedeniyle polis bu kişiler hakkında adli işlem yapmadı. R.M. adlı kıza tecavüzle suçlanan I.K. ise Asayiş Şubesi tarafından gözaltına alındı.

Ahlak Bürosu ekipleri, şüpheli I.K.’nin işyerindeki bilgisayarları ile kameralarına incelenmek üzere el koydu. Bu noktada devreye giren AKP’li yöneticiler Emniyet Müdürlüğü’ne baskı yaparak olayı örtbas ettirmeye çalıştı. Skandalın kamuoyuna duyulmaması için de soruşturma son derece gizli yürütüldü. Savcılığın talimatı ile I.K.’nin ifadesi alınıp serbest bırakıldı. Savcılık tecavüz iddiası ile ilgili hazırlık soruşturması başlattı.

Sözcü


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları