loading
close
SON DAKİKALAR

AKP mevcut başkanı yeniden aday gösterdi, ilçe teşkilatı topluca istifa etti: 'Ben değil biz' anlayışını tesis edemedik

AKP mevcut başkanı yeniden aday gösterdi, ilçe teşkilatı topluca istifa etti: 'Ben değil biz' anlayışını tesis edemedik
Tarih: 19.01.2019 - 13:55
Kategori: Yerel

AKP’nin Balıkesir Burhaniye belediye başkan adayını açıklamasının ardından AKP İlçe Başkanı Onur Bedir, ilçe yönetimi ile birlikte görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

AKP, 31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir'de aday olacak isimleri açıkladı. Burhaniye'de mevcut başkan Necdet Uysal'ın yeniden aday gösterilmesi üzerine AKP Burhaniye ilçe yönetimi istifa etti. İlçe Başkanı Onur Bedir sosyal medya hesabından istifa gerekçesini açıkladı. Bedir, "Kamuoyunun da bildiği gibi, partimiz mensubu mevcut Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile göreve geldiğimiz günden bu yana, partimiz ilke ve esaslarına riayet etmesi konusunda anlaşmazlıklar yaşadık ve de yaşamaktayız" dedi.

Onur Bedir'in açıklaması şöyle: 

"Kamuoyunun da bildiği gibi, partimiz mensubu mevcut Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile göreve geldiğimiz günden bu yana, partimiz ilke ve esaslarına riayet etmesi konusunda anlaşmazlıklar yaşadık ve de yaşamaktayız. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli idareler Yerel Seçimlerine de Ak Parti Genel Merkezimizce Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal tekrar aday olarak gösterilmiştir.

Bu duruma göre ilçe yönetimi olarak, partimizin ilke ve esasları üzerinde kaynaşma ve anlaşma yaşayamadığımız Burhaniye Belediye Başkanı Adayı Necdet Uysal ile yerel seçimlere iki kutuplu olarak girmemiz partimiz için isabet olmayacağı gibi başarı da getirmeyecektir. “Ben değil , biz“ anlayışını da tesis edemediğimiz Ak Parti belediye başkan adayımızın yerel seçimlerde kendi yönetim ekibini kurarak yoluna devam etmesi ve de sahip olduğumuz etik değerler açısından , ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda , Ak Partimizin Burhaniye ilçemizde başarısı ve bekası için istifa etme kararı almış bulunmaktayız.

2014 yılından bu yana, koşulsuz inandığımız davamızın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdasına ilaveten büyük bir onurla yürütmekte olduğumuz Ak Parti Burhaniye İlçe yönetiminden bugün itibari ile istifa ediyoruz.

Bugüne kadar şahsıma ve yönetim kurulumuza destek veren parti büyüklerimiz başta olmak üzere, il başkanlarımıza ve yöneticilerimize, milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve çok değerli Ak Parti üyelerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim, haklarını helal etsinler, zira şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak bizler haklarımız varsa helal ediyoruz. Görev yaptığımız esnada istemeyerek de olsa kırdığımız, gönlünü alamadığımız, kısıtlı imkanlardan dolayı şahsi veya toplumsal taleplerini karşılayamadığımız herkesten affımızı diliyoruz. Bir hizmet nöbeti olarak gördüğümüz bu kutsal vazife için bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar dileriz.
2002 yılından bu yana, her kademesinde görev aldığım, 2014 yılından bu yana da başkanlığını yürüttüğüm görevimden ayrılmam özümün bir parçası olan davamın terki değildir. Bu hizmet nöbeti değişikliği için almış olduğumuz kararın, davamızın bir neferi olmama mani olmayacağını da kamuoyunun bilgisine sunarım."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları