loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Meclis üyelerine ait 3 evde 122 seçmen çıktı!

AKP'li Meclis üyelerine ait 3 evde 122 seçmen çıktı!
Tarih: 11.01.2019 - 09:05
Kategori: Gündem

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçmen listelerinin askıya çıkmasıyla birlikte sahte seçmen skandalları da gündeme gelmeye başladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için YSK seçim takvimini belirlemiş, buna göre seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıya çıkmıştı. Seçmen listelerinin askıya çıkmasıyla birlikte sahte seçmen skandalları da yaşanmaya başlandı.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, dün yaptığı açıklamada, AKP'nin CHP'nin kazanabileceği yerlere seçmen taşıdığını belirtmiş, "Ulukışla’da 24 Haziran seçimlerinden bu yana 1700 seçmen fazlalığı oluşmuş. Burada AKP’li bir belediye başkanı görev yapıyor. Ben bu konuyu Meclis gündemine getirince, belediye başkanı Ulukışla’ya çok büyük bir ilgi olduğundan bahsetti. 24 Haziran seçimlerinden bu yana 1700 seçmen hangi cazibeyle Ulukışla’ya geldi?" diye sormuştu. Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesinde de benzer bir durum yaşandığını ifade ederek, "24 Haziran seçimlerinden bu yana 1000’e yakın yeni seçmen gelmiş" diye konuşmuştu.
 
Üsküdar'da 3 evde 122 'seçmen'!
CHP Gençlik Kolları yöneticisi Saffet Dağbakan da, Twitter hesabından, AKP'li Meclis üyelerine ait 3 evde 122 seçmen bulunduğunu gösteren listeleri paylaştı.
Dağbakan, "2019 Yerel Seçimlerine giderken askıdaki seçmen listelerinde insanların kabile hayatına geri döndüğü görülüyor. Burada Üsküdar Akp Meclis Üyeleri İlyas Karayel, Süleyman Gedikoğlu’nun evindeki seçmenleri görüyoruz. Bu ‘demokratik’ seçimlerde sadece 3 evde 122 seçmen var" diyerek şu listeleri paylaştı:
 


Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları