loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li Yazıcı'dan af açıklaması: Milletin razı olmadığı hiçbir düzenlemeden yana olmayız

AKP'li Yazıcı'dan af açıklaması: Milletin razı olmadığı hiçbir düzenlemeden yana olmayız
Tarih: 19.10.2018 - 17:55
Kategori: Gündem

AKP Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, MHP'nin af teklifine yönelik, "AK Parti rasyonel iş yapan bir partidir. Milletin gönlünün razı olmadığı, vicdanen de kabul etmediği hiçbir düzenlemeden yana olmayız" değerlendirmesinde bulundu.

AKP Genel Merkez Kadın Kolları tarafından düzenlenen eğitim toplantısında partili kadınlara seslenen Yazıcı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine ilişkin, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Hata yapma marjınız yok diyebileceğimiz bir seçim" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Benim yakınımdır, ahbabımdır, arkadaşımdır değil, donanımlıdır, yetkindir, birikimlidir ve güvenilir bir kişidir" ifadelerini hatırlatan Yazıcı, referanslarda değer hükmü biçen sözcüklerin bunlar olması gerektiğini söyledi.

Yazıcı, MHP'nin af teklifine yönelik, "AK Parti rasyonel iş yapan bir partidir. Milletin gönlünün razı olmadığı, vicdanen de kabul etmediği hiçbir düzenlemeden yana olmayız. Dolayısıyla, Meclis'e getirilen bu teklifi de bu çerçevede değerlendiriyoruz. Hukuk önemlidir, adalet önemlidir ve elbette ki biz bütün bu süreçleri çok zengin birikimimizi, tecrübelerimizi devreye sokmak suretiyle inşa ediyor, yönlendiriyoruz" dedi.

Kaynak : AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları