loading
close
SON DAKİKALAR

'AKP'ye verdiğim oyu haram ediyorum. Türkiye kalkınıyormuş. Konuşanlar kalkınıyor biz hep batıyoruz'

'AKP'ye verdiğim oyu haram ediyorum. Türkiye kalkınıyormuş. Konuşanlar kalkınıyor biz hep batıyoruz'
Tarih: 16.02.2019 - 13:55
Kategori: Gündem

İstanbul’da 40 yaşında olduğunu söyleyen bir vatandaşın, mikrofona söyledikleri dikkat çekti.

Daha önce AKP'ye oy verdiğini söyleyen bir yurttaş, "Recep Tayyip Erdoğan'ın başımızın üstünde yeri var ama ona da artık oy vermem. Güvenmiyorum. Vermeseydim keşke. Verdiğimi de haram ediyorum" dedi.

Yol TV'nin sokaktaki bir yurttaşla yaptığı röportaj dikkat çekti. 40 yaşında olduğunu söyleyen yurttaş, "Son 4-5 senedir bu ülkeyi böyle görmedim. Bunu saraydakiler bilemez. Çünkü alıyorlar 70 milyar maaş. Yediklerinde önlerinde yemediklerinde arkalarında" diye konuştu.

Yurttaşın açıklamaları şöyle:

“40 yaşındayım. Recep Tayyip Erdoğan geldi, başımızın üstünde yeri var ama ona da artık oy vermem. Ona da güvenmiyorum. Vermeseydim keşke. Verdiğimi de haram ediyorum. Son 4-5 senedir bu ülkeyi böyle görmedim. Bunu saraydakiler bilemez. Çünkü alıyorlar 70 milyar maaş. Yediklerinde önlerinde yemediklerinde arkalarında. Benim gibi kazansınlar da ayda 300 milyon. Ev kirası, çocuk baksınlar, anne baksınlar da göreyim. Parfüm satıyorum, 5 TL'ye. Biz yiyeceğimizi, içeceğimizi Recep Tayyip Erdoğan'a mı soracağız. Bunun için mi deçtik. Gırtlağıma geldi. Evlenemdim, çocuğum yok, cenimde arasan  20 TL para çıkar.  Ben 40 yaşındayım ihtiyaçlarım olmaz mı? Hamama gitmek isterim, çamaşır isterim. Ayakkabı isterim. Ayağımdaki ayakkabıya bak, kışın ayağım donuyor. Ben çok şikayetçiyim.

'Türkiye kalkınıyor’muş da bilmem neymiş de. O kalkınanlar, o kendi konuşanlar kalkınıyor biz hep batıyoruz. Askerliği bitireli 20 sene oldu, neyim var, üstümdekileri bile arkadaşlarımdan alıyorum. Kaymakamlığa gittim, yardım istedim 'mide kanseriyim, burada paspas çektirin' dedim. Anneme babama bakmak zorundayım. Bize de dilenci gibi 100 TL gönderiyorlar. 100 liranızı güle güle harcayın, diye. Sen al o 100 TL'yi harca. Alayım yırtacağım o parayı."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları