loading
close
SON DAKİKALAR

ALES sonuçları açıkladı!

ALES sonuçları açıkladı!
Tarih: 25.05.2016 - 16:51
Kategori: Eğitim

8 Mayıs 2016'da ALES'e giren adayların heyecanla beklediği sınav sonucu açıklandı.

8 Mayıs 2016'da ALES'e giren adayların heyecanla beklediği sınav sonucu açıklandı. ALES sonuçları az önce ilan edildi. Peki ALES sonucu nasıl öğrenilir? İşte ÖSYM'nin sınav sonuç açıklama sistemi ve ALES sonuçları ile ilgili detaylar...

ALES sonuçları için beklenen gün geldi ve sonuçlar açıklandı. ALES 2016 ilkbahar dönemi sınavı 8 Mayıs 2016 Pazar günü yapıldı ve Türkiye’nin dört bir yanında adaylar Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi giriş sınavına girdi. ALES’e giren adaylar heyecanla ÖSYM’den gelecek ALES sonuçları açıklamasını bekliyordu. ÖSYM’nin sınav takvimine göre ALES sonuçları bugün 25 Mayıs’ta ilan ediliyor. Peki ALES sonuçları nasıl öğrenilir?


ALES SONUÇLARI İLAN EDİLDİ

Adaylar Ales sonuçlarını ÖSYM’nin Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden ALES sonuçlarını öğrenebilecekler. Aşağıdaki adresten direkt olarak ÖSYM Sonuç Açıklama Sisatemi’ne erişebilirsiniz. ÖSYM sınav sonuçlarını sisteme yüklediğinde aşağıdaki bağlantı ile erişebileceğiniz sayfada ALES sonuçları başlığı açılacak. Söz konusu başlığa tıklayıp T.C kimlik numaranız ile ALES sonucunuzu öğrenebileceksiniz.

Sözcü


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları