loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Avcu,”Böyle delegelik istemiyorum”

Ali Avcu,”Böyle delegelik istemiyorum”
Tarih: 31.01.2012 - 00:00
Kategori:

24 dönem. İstanbul 2,bölge milletvekili aday adayı olan Ali Avcu İsyan etti,”Üçkâğıt yaparak, sandık kaçırılarak delege seçimi yapılması doğru değildir” dedi

Ali Avcu yapılan haksızlıklar sonunda suskunluğunu bozdu. İstanbul Ses gazetesine açıklamalarda bulunan Ali Avcu, yapılan haksızlıklar SANDIK Kaçırılarak yapılan delege seçimlerini iptal ettirmek amacıyla, Emek Grubuna destek verme kararı aldı.

Ali Avcu yaptığı açıklamada,”Biz İlçe başkanı Gökhan Pektaş göreve geldiğinde çok umutlanmıştık. Önceki yönetimin yaptığı hataları yapmayacağı, daha demokratik, herkesi kucaklayan bir yönetim şeklinin Kâğıthane’ye getireceğine inanıp ona destek vermiştik. Ama görüyoruz ki İnsanları kucaklamak yerine, Üçkâğıtçılık yaparak sandık koyuyorlar. Hiç kimsenin haberi bile olmuyor. Bu ne kadar doğru bir davranıştır. İlçe başkanımız daha çok genç, ben ben bu partinin gençlik kollarından geliyorum. Yıllardan beri emek veriyorum.2011 milletvekili aday adayı olmuşum. Kağıthanede her taşın altında ne var bilirim. Ama bize hiç bir şey sorulmuyor. “Bizi üzende zaten bu” Delege olmak benim için o kadar önemli olan bir durum değildir. CHP olmakta benim için bir değer ve özelliktir. Biz partimize destek vermeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Şartlar ne olursa olsun” dedi.

Ali Avcu konuşmasının sonunda,”Altını çizerek söylüyorum. “SADECE” Emek Grubuna Üçkâğıt yapılarak yapılan delege seçimlerini iptal etmek amacıyla destek vereceğim. İnsanları birbirine düşürmek doğru değildir. Böyle yaparak partimiz büyümez. Tam tersi küçülmeye mahkûm edilir. Biran önce bu uygulamadan vaz geçilmelidir” dedi.

Ali Avcu Gazetemize açıklama yaptığı süre içinde Kâğıthane ilçe başkanlığında arayan bir yönetici,”Ali bey İstanbul İl başkanlıgına  gönderdiğimiz delege listesinde, senide delege yazıyoruz” sözlerine kızan Ali Avcu,” Ben böyle bir mantıkla asla delegeliği kabul etmem. Ben sandık konulmasını istiyorum. Orada çıkan delege olsun. Sandıkları saklayarak delege yazılıyor. Kimsenin haberi olmadan sandık konuluyor. Ben böyle delegeliği asla kabul etmem. Yazarsanız istifa ederim” diyerek teklifi geri çevirdi.

Haberi hazırladığımız sırada, aldığımız son dakika haberi ile  “CHP İL BAŞKANI SULTANGAZİ DELEGE SEÇİMLERİNE EL KOYDU” Bakalım Kâğıthane’de neler olacak hep birlikte yaşayarak göreceğiz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları