loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Dürüst istifadan vazgeçti: 'Duygusal bir karar verdim'

Ali Dürüst istifadan vazgeçti: 'Duygusal bir karar verdim'
Tarih: 26.11.2018 - 17:58
Kategori: Spor

Geçtiğimiz cumartesi günü istifa eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst, "Duygusal bir karar verdim" diyerek istifa kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Ali Dürüst, haftasonu oynanan Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından TFF'deki başkan vekilliği başta olmak üzere tüm görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı. Dürüst, bugün yaptığı açıklamada ise istifa kararından vazgeçtiğini duyurarak, "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasarayımı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim" dedi.

Dürüst'ün açıklaması şöyle:

"Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından oluşan gerilim dolu atmosferin ve adımın üzerinde yoğunlaşan baskının neticesinde TFF'deki görevlerimden istifa ettiğimi açıklamıştım ancak olayları serin kanlı biçimde değerlendirip bu kararımı gözden geçirince duygusal bir karar verdiğimin farkına vardım. Benim TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF'ye güvenim tamdır.

Bu nedenle istifa kararımdan vazgeçerek TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasarayımı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyururum."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları