loading
close
SON DAKİKALAR

Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgili çıktı

Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgili çıktı
Tarih: 26.01.2015 - 11:46
Kategori: Dünya

Almanya, başkenti Berlin'de bıçaklandıktan sonra ateşe verilerek öldürülen 19 yaşındaki hamile genç kızın ürpertici cinayetini konuşuyor.

Almanya, başkenti Berlin'de bıçaklandıktan sonra ateşe verilerek öldürülen 19 yaşındaki hamile genç kızın ürpertici cinayetini konuşuyor. Polisin cinayetle ilgili gözaltına aldığı iki zanlıdan biri Maria'nın ayrıldığı Türk sevgilisi.

Ormanlık alanda bulunan cesede yapılan otopside doğuma yakın olan genç kadının önce karnından bıçaklandığı ardından henüz ölmemişken üzerine benzin dökülerek yakıldığı belirlendi.

Polis, katil zanlısı olarak 19 yaşındaki bir Türk kökenli Alman vatandaşını ve ona yardımcı olduğu anlaşılan Alman arkadaşının tutuklandığını duyurdu.

Korkunç infaza yardım eden Alman gencin cinayeti polise tüm ayrıntılarıyla anlattığı, Maria P.'nin katil zanlısı Türk genç ile bir süre önce ayrıldığıni söylediği öğrenildi.


Polis, cinayetin kadının hamile olması ile ilgili olabileceği üzerinde durulduğunu aktardı. Maria P.'nin üvey babasının da Türk olduğu öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları