loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara'da silahlı çatışma: 1 ölü, 4 yaralı

Ankara'da silahlı çatışma: 1 ölü, 4 yaralı
Tarih: 23.08.2014 - 16:53
Kategori: Gündem

Çankaya Dikmen Mahallesi'nde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlar ile polis arasında çatışma çıktı...

Ankara'nın Dikmen semtinde polis ekipleri ile aranan şahıslar arasında çıkan silahlı çatışmada, 2'si polis 5 kişi yaralandı. 1 kişi de hayatını kaybetti.

Ankara'nın Çankaya İlçesi Dikmen Mahallesi'nde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlar ile polis arasında çatışma çıktı. İki kişi oldukları tahmin edilen şüphelilerin silahlı saldırısı sonrası 3'ü polis, 4 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişinin uyuşturucu suçundan aranan Bülent A. olduğu öğrenildi.,

BÜLENT A. HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Gazi Hastanesine kaldırılan Bülent A'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Ölen kişinin 29 yıl hapis cezasına çarptırılan Bülent A. isimli uyuşturucu kaçakçısı olduğu öğrenildi.

HASTANE ÖNÜNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

Hastane önünde polis geniş güvenlik önlemi alırken, hastane önünde "akrep" diye tabir edilen polis aracının beklediği görüldü. Öte yandan hastanenin acil servis kapısından dışarı çıkan 3-4 kişilik grup arasından bir kişi polislere, kardeşinin öldüğünü belirterek, tepki gösterdi.

SİLAH SESLERİ DUYULMAYA DEVAM EDİYOR

Olay sonrasında kaçan bir kişiyi aramak üzere bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Kaçan şahsı arama çalışmaları devam ederken bölgede zaman zaman silah sesleri duyulmaya devam ediyor. Öte yandan şüphelilerin adli şüpheli oldukları, herhangi bir terör grubuyla bağlantılı olmadıkları belirtiliyor.

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Silah sesleri nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri de yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere götürdü.

ARAÇTA KURŞUN İZLERİ

Olay yeri inceleme ekipleri olaya karışan şahısların kullandığı 06 DT 3740 plakalı otomobilde ve çevresinde incelemelerini sürdürürken, aracın üzerinde kurşun izleri, çevresinde çok sayıda boş kovan ile zanlılara ait olduğu düşünülen bir tabanca olduğu da gözlendi.

BALKONA ÇIKMAYIN UYARISI

Çatışmada yaralanan polisler ve şüpheli şahıslar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Çevreyi güvenlik şeridiyle kapatan emniyet güçleri sık sık vatandaşları balkonlara çıkmamaları ve bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıyor.

HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

Öte yandan özel harekat polisleri çevredeki binalara tek tek girerek arama yapıyor. Bölge üzerinde de polis helikopteri, bölgeyi tarayarak, olay yerindeki ekiplere havadan destek veriyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları