loading
close
SON DAKİKALAR

Antep'te tecavüze uğrayan 9 aylık bebek yaşamını yitirdi

Antep'te tecavüze uğrayan 9 aylık bebek yaşamını yitirdi
Tarih: 22.10.2016 - 14:20
Kategori: Gündem

Antep'te annesinin bıraktığı çadırda S.D’nin tecavüzüne uğrayan 9 aylık bebeğin ölüm haberi geldi.

Cinsel istismara uğramasının ardından İslahiye Devlet Hastanesi’nde bebek ve kadın hastalıkları ile doğum uzmanı iki doktor tarafından muayene edilen Suriyeli bebek, anne ve babası ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındıktan sonra verdiği yaşam savaşını kaybetti.

BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre; Tecavüze uğramasının ardından sağlığı yerindeyken çıkan "ölüm" haberlerinin Antep Valiliği tarafından yalanlanmasının ardından bakanlık korumasına verilen bebek, o tarihten sonra sağlığının bozulması ile yaşamını yitirdi. Bebeğin ölüm nedeni, tecavüz sırasında aldığı yaralar olarak gösterildi. Antep Barosu eski başkanı Bektaş Şarklı da "Maalesef doğru" diyerek ölüm haberini teyit etti.

Aile müdahil oluyor

Suriyeli bebeğin ailesi, henüz görülmeyen ilk mahkeme öncesinde davaya müdahil olmak için girişimlere başladı. Bebeğin İstanbul'da üniversite okuyan bir akrabası, müdahillik için gerekli işlemlerin yapılması istemiyle Antep Baro Başkanı İskender Kahraman'a başvurdu. Kahraman'ın baronun gerekli birimlerini harekete geçirdiği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları