loading
close
SON DAKİKALAR

Ara Güler'den Erdoğan'a övgü: Çok cesur, hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu?

Ara Güler'den Erdoğan'a övgü: Çok cesur, hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu?
Tarih: 19.02.2018 - 15:15
Kategori: Ekonomi

Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler, daha önce Kısıklı’daki evinde fotoğraflarını da çektiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok cesur bulduğunu söyledi

Fotoğraf sanatçısı Ara Güler, Sabah gazetesine yaptığı açıklamalarda politik gündemlere değindi. Amerika'nın, "savaş kendinden uzak memleketlerde olsun da nerede olursa olsun" anlayışı içinde olduğunu ve bölgede terör örgütleri üzerinden savaş çıkarmaya çalıştığını söyleyen Güler, Amerikan Başkanı Trump'ın da kukla olduğunu belirten Güler, savaşı Trump'ın değil, aslında CIA'in çıkarmak istediğini öne sürdü..

ERDOĞAN DÜNYAYA 'BİZ VARIZ' DİYOR

Güler, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da fotoğraflarını çektiniz öyle değil mi?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Kısıklı'da çektim, evinde. Çok güzel bir evi var. Kütüphanesi de çok güzel. Beni çok güzel ağırladı evinde. Çok samimi bir şekilde karşıladı, kapıya kadar da uğurladı. Büyükşehir belediye başkanlığından beri tanırım kendisini. Aynı mahallenin çocuklarıyız. Erdoğan'ı lider olarak da seviyorum. Çok cesur bir kere. Hangi lider Amerika'ya böyle kafa tuttu, hangi lider Amerika'nın aleyhine tek cümle edebildi bugüne kadar Erdoğan'dan başka? Bugüne kadar gelen Cumhurbaşkanları ne yaptı? Demirel'e mesela Morrison Süleyman derlerdi. Şimdi öyle mi? Erdoğan dünyaya 'Biz varız' diyor, Amerika'nın politikalarına kafa tutuyor."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları