loading
close
SON DAKİKALAR

Arda Turan Barcelona'da

Arda Turan Barcelona'da
Tarih: 06.07.2015 - 23:20
Kategori: Spor

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, '' Arda 5 yıllığına Barcelona ile anlaştı''

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut transfer'den sonra ilk kez konuştu

Ahmet Bulut: "Şu an bende heyecanlıyım çok mutluyuz anlatılmaz. Arda dünyanın en büyük kulübüne transfer oldu. Bu gurur anlatılmaz. Arda turan artık resmen Barcelona'da. Detaylara girmek için erken. İmzatı attık diğer detayları sonra açıklayacağız. Arda imza töreninden sonra konuşacak. Şu an Arda ile birlikte İstanbul'dayız. Arda çok mutlu. Bunlar inanılmaz duygu. Arda Türkiye'nin en pahalı transferi oldu. Benimde bir emeğim varsa transferde ne mutlu bana."

BARCELONA TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU

Barcelona resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Barcelona yönetiminin teknik heyetin Arda için verdiği olumlu rapor doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdiği ifade edilirken, Katalan ekibinin Arda Turan transferine yıllık 7 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaştı, 42 Milyon Euro bonservis artı bonus ve Mnajer parası ile toplam 100 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

ARDA'NIN SÖZLEŞMESİNDE ŞOKE EDEN MADDE!

Galatasaray'dan Arda'ya tebrik mesajı

Galatasaray Kulübü, Arda Turan'ı sarı kırmızılı forması ile Beşiktaş derbisinde tribünde yaşadığı gol sevinci görseli ile tebrik etti.

Galatasaray Kulübü, Arda'nın transferinden 2 milyon 50 bin Euro yetiştirme bedeli alacak.

Atletico Madrid'den Arda'ya veda mesajı: "Elveda sihirbaz"
Atletico Madrid Kulübü, Barcelona'ya transfer olan milli futbolcusu Arda Turan için veda mesajı yayımladı. İspanyol kulüpten yapılan açıklamada, "Unutulmayacak 4 yıl yaşadık. Elveda sihirbaz.. Teşekkürler Arda" ifadeleri kullanıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları