loading
close
SON DAKİKALAR

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye “En İyi Erkek Siyasetçi” ödülü

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye “En İyi Erkek Siyasetçi” ödülü
Tarih: 17.04.2018 - 14:10
Kategori: Yerel

Ataşehir'in yerel gazetesi Ataşehir'de Gündem'in 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye “En İyi Erkek Siyasetçi” ödülü verildi.

Ataşehir'de Gündem gazetesinin kuruluşunun 10. yıldönümü nedeniyle gece düzenlendi. Gecede Ataşehir’e katkı sunan ve değer katan kurum ve kuruluşların temsilcilerine ödül verildi.

Gecede İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye “En İyi Erkek Siyasetçi” ödülü verildi.
Battal İlgezdi'nin eşi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi'ye ise "En İyi Kadın Siyasetçi Ödülü" verildi.

İstanbulum gazetesinin aktardığına göre gecede konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı oldum. O zaman CHP'nin oyu 50 bin, AK Parti'nin oyu, 75 bin Saadet Partisi'nin de belli bir oyu vardı. Her ne hikmetse ben aradan sıyrıldım. Bunu da çok çalışmamıza bağlıyorum” dedi.

“MAN ADASINA KARŞI BENİ SEÇTİLER”

Ataşehir Belediyesinin kuruluş yılından itibaren karşılaştığı sorunları dile getiren Battal İlgezdi, şöyle konuştu: “Bizim en büyük özelliğimiz farklı da düşünsek, doğruları söylemektir. Bundan dört ay önce devlet büyüklerim bana 'senin imza yetkini alıyoruz' dediler. Canları sağ olsun. Süreyi ikişer ay uzatıyorlar. 2019 yaklaşıyor. Yine seçim var. Tekrar alacağım o zaman nasıl olacak? Biliyorsunuz medya susuyor. Ne yapmışız? Ben soruyorum: Hangi belediye başkanının mahkemesi yok? Man Adasına karşı beni buradan seçtiler. Hiç önemli değil. Bizim devlet büyüklerine saygımız sonsuzdur.  Kimseyle bir sorunum yok ama bir şey yaparken elini vicdanına koymak gerekir.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları