loading
close
SON DAKİKALAR

Attığın 3 golün seni kurtaracağını sanma

Attığın 3 golün seni kurtaracağını sanma
Tarih: 30.07.2014 - 18:15
Kategori: Siyaset

Bahçeli, 'Devleti linç etmiş bir adayın cumhurbaşkanı olması, devenin iğne deliğinden geçmesi kadar akla ziyandır' dedi.

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın katıldığı özel futbol maçını eleştirdi, cumhurbaşkanlığı için de ‘Devleti linç etmiş birinin cumhurbaşkanı olması, devenin iğne deliğinden geçmesi kadar akla ziyan’ dedi.

Partisinin İstanbul’daki bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı 10 Ağustos’un Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için sonun başlangıcı olacağını söyledi. Bahçeli, “Devleti linç etmiş bir adayın cumhurbaşkanı olması, devenin iğne deliğinden geçmesi kadar akla ziyandır” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin İstanbul İl Teşkilatı tarafından Abdi İpekçi spor Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bahçeli, teşkilat üyelerine seslenerek, “Artık İstanbul’un yeniden fethi lazım. Bunu yapacak irade hepinizde vardır. Sizler inanırsanız bu mutlaka olacaktır. İstanbul’un kötü ellerde olması talih değildir. Bu, bir milli görevdir. Her biriniz Fatih olmaya mecbursunuz. İstanbul’u alınız. İstanbul’u baştan başa sabırla sarıp sarmalayınız. İnanıyorum ki üç hilali İstanbul’un semasında dalgalandıracaksınız” diye konuştu

Teklik vurgusu

Bahçeli, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına da değinerek, şunları söyledi:
“Ahlakın sınırları dayanışmanın sınırlarıdır. Hamdolsun dayanışmamız hâlâ ayaktadır. Milli ahlak, milli ruhtur. Bayramlaşmalarda ‘Nerelisin’ diyen, anadil araştırması yapan yoktur. Bayramlaşmada herkes büyük bir ailenin mensubu olduğunu idrak etmektedir. İşte bu büyük ailenin ismi Türk milletidir. Bizim milletimiz tektir, devletimiz tektir. Vatanımız tektir, dinimiz tektir ve bayramımız da tektir. Bayram kardeşliktir. İstanbul bayramlaşırken Diyarbakır da bayramlaşmaktadır.

Hüzün içinde olsa da Türkmeneli de bayramlaşmaktadır. Şırnak’ta ziyaretler esnasında misafirperverlik gösterirken aynısı Yozgat’ta da gerçekleşmektedir. Van’dan uzatılan şeker, Trabzon’da yenilmektedir. Kaynaşma bu şekilde hayat bulmaktadır. Bunu anlamayan zekâ özürlüler, adamım diye ortalıkta gezinenler memleketi Türk milletini 36’ya ayırarak milli birlik olacağını iddia etmektedirler. Böyleleri üstelik cumhurbaşkanı olmak için varını yoğunu ortaya dökmektedir. Devleti linç etmiş bir adayın cumhurbaşkanı olması, devenin iğne deliğinden geçmesi kadar akla ziyandır.”

Attığın 3 golün seni kurtaracağını sanma

‘10 Ağustos sonun başlangıcı’

Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın futbol maçına çıkmasını da eleştirerek, sözlerine şöyle devam etti:
“Aday Erdoğan, Kısıklı’daki villanda para sayıyorsan biraz mola ver de bizi dinle. Hemen Alo Fatihleri arama. ‘Kaç İsmail kaç’ diyen yandaş hâkimlerine fazla umut bağlama. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışında 12 numaralı forma ile 12. cumhurbaşkanlığına gönderme yaparak sporu siyasete alet etme. Zorla attırılan 3 golün seni kurtaracağını sanma. Yeşil sahalardan sakın medet umma, Türk sporunu kirletme. Koltuğuna yaslan ve adamsan bize kulak ver. Sana tavsiye ediyorum fazla heveslenme. 10 Ağustos senin için sonun başlangıcı olacaktır. Erdoğan dönemi inşallah kapanacaktır. 10 Ağustos bunun için ilk fırsattır.”

Burcu Karakaş - Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları