loading
close
SON DAKİKALAR

Avcılar Belediyesi'nin direnişteki işçileri CNN TÜRK önünde eylemde

Avcılar Belediyesi'nin direnişteki işçileri CNN TÜRK önünde eylemde
Tarih: 28.09.2016 - 14:42
Kategori: Gündem

Avcılar Belediyesi'nde çalışırken işten çıkarılan işçiler 149 gündür süren direnişlerini görmezden gelen medyayı protesto etmek için Doğan Medya Grubu önünde toplandı.

149 gündür direnişte olan Avcılar Belediyesi temizlik işçileri kendilerini görmezden gelen ana akım medyayı CNN TÜRK önünde protesto etti.

Avcılar Belediyesi'nde sendikal faaliyetin önündeki engellerin kaldırılması, maaşların düzenli bir şekilde zamanında verilmesi ve atılan bütün işçilerin işlerine geri dönmesi için 149 gündür direnişte olan işçiler kendilerini görmezden gelen ana akım medyayı protesto etmek için Doğan Medya Grubu önünde toplandı.

149 gündür direnişte olan Avcılar Belediyesi işçilerinin bağlı olduğu Belediye-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube'nin Başkanı Erol Özdemir, işçilerin seslerini duyurmak için ana akım medya organları önünde eylemlerini sürdüreceklerini belirtti. 

Erol Özdemir, atılan işçilerin durumunu görüşmek üzere Sendikal Güç Birliği Platformu'yla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceklerini de ifade etti.


Fotoğraf: Twitter@HaziranAvcilar


Vişne Haber Ajansı



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları