loading
close
SON DAKİKALAR

Aylık burç yorumları

Aylık burç yorumları
Tarih: 28.05.2015 - 12:37
Kategori: Astroloji

Burçlar Haziran'da ne söylüyor

KOÇ
İlk etkili oluşum 2 Haziran tarihinde Yay burcunda yaşanacak olan Dolunay olacak. Merkür geri hareketine denk gelen bu dolunay insanlarla aranızda bazı problemlere yol açabilir. Bunun yanı sıra bu etki yenilikleri arzulamanıza da sebebiyet verebilir. Kıstırılmış hissedebilirsiniz.
16 Haziran tarihinde Yeniay İkizler burcunda doğduğunda bu Dolunayın sıkıntıları yok olacak. Bu Dolunayda başkalarının görüşlerine daha ılımlı yaklaşmanızı tavsiye ederim.
İçinizde bir yerlerde farklı yaşam arzunuz olabilir, şartlar istediğiniz gibi olmadığında birtakım gelişmeler daha olgunlaşmadığı için biraz daha kıstırılmış hissetmeniz mümkün. 5 Haziran tarihinde Venüs, Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu Dolunayın etkilerini daha azaltacak.
Mali konularda ve ilişki konularında Venüs Aslan etkisi canlandırıcı olacaktır.
Karşınıza belki yeni biri çıkabilir, yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz, sanatsal etkinlikler yapabilirsiniz.
12 Haziran tarihinde Merkür düz seyrine geçecek. Projelerinizi planlarınızı ortaya koyabilirsiniz.
16 Haziran tarihinde İkizler burcunda Yeniay oluşacak. Bu Yeniay oldukça olumlu olacak. Karşınıza iş ve aşk konusunda fırsatlar çıkabilir. Kendinizi ifade etme gücünüz yüksek olacak.
21 Haziran tarihinde Güneş, Yengeç burcunda olacak. Ailevi duygularınız ön plana çıkacak. 24 Haziran'da bu duygular biraz agresif olmanıza sebep olabilir.
Bazı hassasiyetleriniz olabilir. Aile birliğinin birbirine sıkı bir şekilde destek olması anlamında önemli bir etki olacak. Bu etkiyle kendinize yeni bir sayfa açabilir, yeni bir dünya kurabilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-11-15-16-19-20-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 4-5-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 19-20
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13

BOĞA
2 Haziran tarihinde Yay burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunayın finansal konularda etkisi çok önemli. Hesabınızı bilmeniz gerektiğine işaret eden bu etki, dışa karşı endeksli yaşayan Boğa'lar için oldukça önemli. Tam bir adım atmama durumunuz söz konusu olabilir. Finansal konularda ileriye dönük düşünmelisiniz. Hesabınızı bilmeli ve bütçenizin ayarını kaçırmamalısınız.
5 Haziran tarihinde Venüs, Aslan burcunda seyrine başlayacak. Ailevi konularda bir sahiplenme hissi söz konusu olacak. Boğa'lar evlerinde krallıklarını ve kraliçeliklerini ilan edecek. Boğa'lar bu dönemde hakimiyetlerini arttıracak.
12 Haziran tarihinde Merkür düz seyre geçecek. Mali konular yine önem taşırken, bu dönemde hesabımızı daha iyi oturtabilirsiniz. Kazanç anlamındaki fırsatları değerlendirebilirsiniz.
16 Haziran tarihinde de Yeniay para evinizde oluşuyor. Mali konularda zorlu bulutları dağıtacak ve rahatlayacaksınız. Bu Yeniayın birçok Boğa için etkili ve faydalı olduğunu söylemek isterim.
21 Haziran tarihinde ise Güneş-Yengeç geçişi olacak. Aileniz, yakınlarınız, kardeşleriniz her şeyiyle önemli olacak.
24 Haziran'da ise Mars-Yengeç burcunda olacak. Astrolojik olarak biraz zorlayıcı olabilir. Bunun ayarını bilebilirseniz, özellikle koruduğunuz ve kolladığınız kişilerin, durumların sağlam olup olmadığına bakmalısınız.

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-13-17-18-22-23
Zayıf Enerjili Günler: 6-7-19-20-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 22-23
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16

İKİZLER
2 Haziran tarihinde ilişki evinizde bir dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay ilişkilerinize dikkat etmenizi söylüyor. Sorunlu ilişkiler varsa ve siz kararsızsanız size önerim durmanız ve beklemeniz.
5 Haziran tarihinde Venüs, Aslan burcu seyri başlayacak. Özellikle yakın çevre ilişkilerinde ve yeni tanışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz önem taşıyacak. Canlanacaksınız. Kıpır kıpır halleriniz devreye girecek.
12 Haziran'da Merkür burcunuz üzerindeki geri hareketini sonlandıracak. Bakış açınız daha net olacak.
16 Haziran tarihinde Yeniay doğuyor. Hem yenilikleri hem de fırsatları size getirecek. Kendinizi ifade etme anlamında bir anda karşınıza fırsatlar çıkabilir.
21 Haziran tarihinde Güneş -Yengeç burcunda olacak. Para evinizdeki bu geçiş kendinizi garanti ve güven altına alma imkanı sağlayacak. Bu etkinin hemen ardından 24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda olacak. Bu dönemde parayı tutarak ekonomi yapmanız söz konusu olabilir.

Pozitif Enerjili Günler: 6-7-11-15-16-19-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-22-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler: 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18

YENGEÇ
2 Haziran'da Yay burcundaki Dolunayla aya merhaba diyoruz. Bu Dolunay özellikle çalışma hayatımız için çok kıymetli. Biraz huzursuzluğunuz olabilir. İstediğiniz yenilikleri gerçekleştiremediğiniz için Dolunayda bazı olumsuz düşünceleriniz olabilir. Bunlar psikolojik olabilir, gözden geçirme sürecindesiniz. Kafanıza taktığınız en ufak şey fiziksel ve ruhsal sağlığınızı sıkıntıya sokacağı için düşüncelerinize dikkat etmenizi tavsiye ederim.
5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş para evinizde olacak. Olumlu bir geçiş olacak. Bir diğer taraftan ise hayatın güzelliklerini satın almak isteyeceksiniz. Tatile gitmek isteyebilirsiniz, bütçenizin sınırlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
12 Haziran tarihinde Merkür düz seyrine başlayacak. İkilemde kaldığınız konular olabilir. Düz seyre geçme dönemi ile birlikte yavaş yavaş toparlanacaksınız.
Yeniay 16 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak. Geçmişe dönük bütün pürüzlerin kapandığını göreceksiniz Yeniay İkizler olumlu bir dönem olacak.
21 Haziran tarihinde Güneş burcunuzda seyrine başlayacak. Şimdiden doğum günlerinizi kutluyorum. Aile olgusu, sevdiğiniz, koruma aldığınız her şeyi bağrınıza basacaksınız.
Mars-Yengeç burcu seyri 24 Haziran'da devreye girdiğinde biraz adımlarınıza dikkat etmenizi ve iyi ayarlamanızı tavsiye ederim.
Hedefinizin üzerine gitmeniz için olumlu bir dönem.

Pozitif Enerjili Günler: 9-13-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19-20

ASLAN
İlk önce 2 Haziran'da dolunaydan bahsetmek isterim. Bu dolunay aşk evinizde gerçekleşecek. Hedeflerinize bakacaksınız, arkadaşlıklarınızı ve sosyal dünyanızı gözden geçireceksiniz.
Bu Dolunayda hem sosyalleşmek isteyeceksiniz hem de durdurucu etki altında olacaksınız. Mali konulara dikkat etmelisiniz. Bu dolunayda aşkı ve ilişkileri en güzel şekilde yaşamak için biraz beklemelisiniz.
5 Haziran tarihinde güzel bir enerji olacak. Venüs burcunuzda seyrine başlayacak. İstediği gibi sosyalleşemeyen tüm Aslan'lar için bir lütuf geliyor. İletişiminize yine de dikkat etmenizi tavsiye ederim.
12 Haziran'da ise Merkür düz seyrine geçiyor. Bu dönemde fırsatlar enine boyununa incelendiğinde, ilişkiler daha akıllıca gözden geçirildiğinde adım atılabilir.
16 Haziran'da yeniay İkizler burcunda oluşuyor. Çok güzel bir yeniay olacak. Her şeyiyle yeni bir sayfa açtıran bir yeni ay olacak. Aslan'lar için çok güzel bir dönem olacak.
21 Haziran'da ise Güneş -Yengeç burcunda olacak, bir yandan parlarken, bir yandan da duygu dünyanız da son derece olumlu olacak.
24 Haziran'da benim sizlere tavsiyem gereksiz gerginliklere, huzursuz insanlara ve tuhaf insanlara izin vermeyin. Olabildiğince ruhsal ve fiziksel sizi rahatsız edecek her şeyden uzak durun.

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-11-15-16-19-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

BAŞAK
2 Haziran'da aile evinizde oluşacak bir Yay burcu dolunayımız var. İki yönlü bir dolunay olacak. Ev yaşantınız ve iş hayatınız söz konusu olacak. Yeni projeler isterken, korunulmak ve sahip olmak isteyeceksiniz. Merkür geri hareketi söz konusu olduğu için adımlarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Tedirgin olmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olmayacak, ilişkilerinizi gözden geçirip, iş ortaklıklarınızı ele alabilirsiniz.
5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Aşkı, ilişkileri ve sosyal hayatı gözden geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Biraz geride kaldığınızı düşünebilir, parlaklıklarınızın görünmediğinizi hissedebilirsiniz.
12 Haziran'da Merkür düz seyrine geçecek. Bir değerlendirme sürecine girebilirsiniz. Kendinizi daha ferah hissedebilirsiniz.
16 Haziran tarihinde de yeniay İkizler burcunda olacak. Gözden geçirmelerinizle beraber yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeni işe, yenilikler sizi bulacak.
Diğer bir etki ise 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcunda olacak. İstediğiniz istikrara sahip olacak ve hedeflerinize uygun işlerle karşılaşabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkileriniz kuvvetlenecek.
24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Mars hareket etmek ve amacına ulaşmak ister, elinizde iyi bir plan ve proje varsa bunları gerçekleştirebilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-13-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-15-16-29-30
Aşkta En Şanslı Günler: 4-5
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25

TERAZİ
Öncelikle 2 Haziran'daki dolunay'dan bahsetmek isterim. İnsanlarla olan anlaşma diliniz önem taşıyacak. Geçmiş meseleleri irdeleyebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız anlamında gergin olabilirsiniz. Ruhunuz hassaslaşabilir. Bürokratik engeller ve durdurucu faktörler söz konusu olabilir. İkilemli bir dolunay olacak.
Herkesin bu durumda olabileceğini ön görüp anlayışlı olmanızı tavsiye ederim. Bu dolunayda abartılı bir karar verirseniz yanlışlıklar yapmanız söz konusu olabilir.
5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Dünyanın güzel olduğunu düşüneceksiniz. Gönlünüze hoş gelen arkadaşlarınızla ilişkileriniz canlanacak.
12 Haziran'da Merkür geri hareketi duracak. Hayata bakış açınızı ön yargılarsan sıyırabilir, bazı anlaşmazlıkları giderebilirsiniz. Projeleriniz varsa bunları da aynı şekilde derleyip, toparlayabilirsiniz.
16 Haziran'da yeniay İkizler burcunda oluşacak. Yeni ilişkiler, yeni adımlar söz konusu olacak. Yorucu olan anlaşmazlıkları bitireceksiniz, dış dünyaya açılacaksınız. İlişkilerinizdeki sorunları çözebilirsiniz.
21 Haziran'da Güneş Yengeç burcu seyri gerçekleşecek. Şu andaki mevcut işinizi güvenlik anlamında gözden geçirmeniz söz konusu olacak.
24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda olacak. Acil karar verebilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-15-16-19-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-17-18
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

AKREP
2 Haziran'da Yay burcunda bir dolunay oluşacak. Merkür geri hareketi döneminden dolayı geçmişi irdeleyeceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. Bir yanıyla dış destekleri ele alırken, aktif hareket edebilirsiniz. Uzun vadeli düşünmelisiniz.
5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başladığında kariyer anlamında aktif olacağınız bir dönem olacak. Kendinizden emin olmaya başlayacaksınız. İş tercihlerinizde doğru tercih yapmanızda da etkili olacak.
12 Haziran tarihinde Merkür düz seyre geçecek. Bu hareket sebebiyle hayatınızda bazı düzeltmeler yapabilirsiniz. Kredi talepleriniz sonuçlanabilir, para gelebilir.
16 Haziran tarihinde yeniay İkizler burcunda doğacak. Hesabınızı şaşmadığınızı, yeni bir projeye başlayabileceğinizi hissedeceksiniz. Burada iş hayatınız ve projeleriniz önem taşıyacak.
21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak. Huzur duygunuz yükselecek. Geçmişinizle barışacaksınız.
24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir yolculukları işaret etmekte. Bazı yönleriyle sıkışık bir dönem gibi gözükse de olumlu bir Haziran ayı müjdelenmekte.

YAY
Önemli bir Haziran ayı, sizler için çok tekili olacak. İlk hareket 2 Haziran tarihinde burcunuzda oluşacak dolunay olacak. Yay'lar dünyayı güzel görmek isteyecek. İlişkilerinizi gözden geçireceksiniz.
Burada Yay'lar için önemli olan nokta ilişkilerinizin niteliği olacak.
Bu dönemde evlilik kararı bile ortaya çıkabilir.
5 Haziran tarihinde sizin çok sevdiğiniz bir enerji olacak Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji aşk olacak. Bir maceraya kalkışabilirsiniz fakat 3-4 gün beklemek sizin için oldukça faydalı olacak.
12 Haziran tarihinde Merkür'ün geri hareketinin bitmesiyle birlikte gerilim ortadan kalkacak. Burada en önemli husus iyi bir analiz yapılması olacak.
16 Haziran'da ise yeniay karşıt burcunuzda doğacak. Fazlasıyla yenilikleri ve süpriz kararları göreceksiniz. İlişkilerinizin niteliği kadersel anlamda etkili ise yepyeni bir sayfa açabilirsiniz.
Evli yaylar çocuk sahibi olabilir. Çok güzel bir yeniay olacak.
21 Haziran'da Güneş Yengeç burcunda olacak, bütçenize bakmanız sizin için faydalı olacak. 24 Haziran'da ise Mars Yengeç burcunda olacak.
Özellikle 16 Haziran sonrası sizin için çok olumlu olacak.

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-19-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 9-15-16-22-23
Aşkta En Şanslı Günler : 11
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5

OĞLAK
2 Haziran tarihinde bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay Merkür geri hareketi dönemine girdiği için bir yanıyla çok fazla özgür hareket edemediğinizin işaretçisi olacak. Fiziksel ve zihinsel anlamda özellikle bu dönemde olumlamaların çok önemi olacak.
Dilek, dua ve zikirlerin için iyi bir dönem olacak.
5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bazı insanlarla olan mali ve maddi ilişkilerinizde biraz daha güven duygusu olacak.
12 Haziran tarihinde de Merkür İkizler burcunda düz seyrine geçeceği için bazı durumlar daha olumluya doğru gidecek. Dolunayın ikilem yaratan ve sorun yaratan konularından arınacaksınız.
16 Haziran tarihinde ise çok güzel bir yeniay doğacak. Hem mali anlamda, hem de çalışma hayatında yeni olanaklar söz konusu olacak. Lütuflar gelecek. Yeni bir diyete başlayabilirsiniz, zayıflayabilirsiniz.
21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Burada bir sahiplenilme ve korunma duygusu olacak. Eş ve iş ortaklarınızla olumlu konuşmaya dikkat etmenizi öneririm.

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 11-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 13
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

KOVA
2 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aşk hayatınız, sosyal ilişkilerinizde önemli etkiler söz konusu olacak. İlişkilerinize ve hayattan beklentilerinize bir bakmanızı öneririm. Arkadaşlık ilişkilerinizi, hedeflerinizi bir gözden geçirme durumunuz söz konusu olacaktır. Bu dolunayda bekleme bir takım gecikme söz konusu olabilir.
5 Haziran tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak. İlişkilerinizde hayatın kıymetini bilme arzunuz olacak. Zevk veren, hayatınızı güzel hissettiren bir insanla birlikte olmak isteyeceksiniz. Özellikle evlenmeyi düşünenlerin Merkür geri hareketinde karşısındakileri izlemesini öneririm.
12 Haziran tarihinde Merkür geri hareketi sonlanmış oluyor. Harekete geçme döneminiz söz konusu olacak. Belki bir bebek sahibi olma, çocuklarınızla tatil yapma anlamında harekete geçeceksiniz. Aşkta kısmetinizin arttığı bir dönem olacak.
16 Haziran tarihinde yeniay İkizler burcunda doğacak. Bu çok güzel bir yeniay olacak. Dilek dilemenizi öneririm. İletişiminiz güçlenecek, sürpriz gelişmeler söz konusu olacak, bitmiş ilişkileriniz canlanabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz.
21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlayacak. İşinizi sahipleneceksiniz. İstikrarı kıymetli bulacaksınız. Ailevi konular önem taşıyacak.
24 Haziran'daki Mars Yengeç burcu seyrine başladığınız iş hayatınızdaki şartlarınızı ele alacaksınız. Yeni iş arayışları ve yeni girişimler anlamında geçmişi bırakıp yeni bir sayfa açacaksınız. Sağlığınızı önemseyeceksiniz.

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-15-16-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 13-19-20-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9

BALIK
2 Haziran'da Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay iş ve ev arasındaki iletişimi doğru kurgulamanızı gerektirecek. İş yerinizdeki projelerin yürürlüğe girmesinde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreç aslında daha iyiye ulaşmak adına da olabilir. Aile ilişkilerinize önem vereceksiniz.
5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Balık'ların kendilerini öne çıkarmaları söz konusu olacak. Güzellik, bakım, estetik anlamında kendinize çok özen göstereceksiniz.
12 Haziran tarihinde Merkür düz seyrine geçiyor. Hayatınızda bazı şeyler oturmadığında beklemede kalabilirsiniz.
16 Haziran olumlu bir süreç olacak. Yeniay İkizler burcunda olacak.
Bütün yeniliklerin hareketlenmesi anlamında güçlü bir yeniay olacak.
Sağlık anlamında, iş anlamında, parasal konularda getirileri iyi bir yeniay olacak.
21 Haziran tarihinde de Güneş Yengeç burcu seyri aşk evinizde olacak. Sevgi duygunuzun en yüksek olduğu zaman olacak. Ailenizi kucaklayabilir, geçmişte yaşadığınız bir aşkın yeniden yaşanacağı bir dönem olabilir. Özellikle Bayan Balık'lar için hayatlarına girecek yeni bir kişi söz konusu olabilir.

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-17-18-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-15-16-22-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları