loading
close
SON DAKİKALAR

Ayşe öğretmen, bebeğiyle beraber hapse giriyor

Ayşe öğretmen, bebeğiyle beraber hapse giriyor
Tarih: 16.04.2018 - 15:55
Kategori: Gündem

‘Çocuklar ölmesin’ diye çağrı yapan öğretmen Ayşe Çelik’in aldığı hapis cezası için verilen erteleme süresi 20 Nisan’da sona eriyor.

Kanal D’de yayımlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanarak bölge illerindeki sokağa çıkma yasakları ve operasyonların sona ermesi için “Çocuklar ölmesin” diye çağrı yapan öğretmen Ayşe Çelik 20 Nisan Cuma günü 6 aylık bebeğiyle birlikte cezaevine girecek.

Artı Gerçek'in aktardığı haberde Çelik’in Avukatı Mahsuni Karaman, infazın durdurulması için AYM’ye başvuruda bulunduklarını ancak mahkemenin henüz bu konuyu gündemine almadığını söyledi.

Beyazıt Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show programına 2015 yılında telefonla bağlanan Çelik, bölge illerinde yaşanan sokağa çıkma yasakları ve operasyon sırasında yaşananları anlatmıştı. Operasyonların sona ermesini isteyen Çelik “Çocuklar ölmesin” demişti. Bu sözleri nedeniyle dava açılan Ayşe Çelik hakkında 1 yıl 3 aylık hapis cezası verilmişti. Çelik’in avukatı aracılığıyla yaptığı itirazı karara bağlayan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi de Çelik’in cezasını onamıştı. O dönemde henüz 2 aylık bir bebeği olan Ayşe öğretmene verilen ceza yapılan başvuru üzerine 20 Nisan 2018’e ertelenmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları