loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli: 31 Mart bir beka meselesi, Cumhurbaşkanlığı sisteminin kökleşmesi hayat memat meselesidir

Bahçeli: 31 Mart bir beka meselesi, Cumhurbaşkanlığı sisteminin kökleşmesi hayat memat meselesidir
Tarih: 24.01.2019 - 14:27
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu'nda "Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında konuştu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"31 Mart 2019’da inanıyorum ki Türkiye ehline teslim edilecektir. Türkiye’nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Belalar kol geziyorsa silip atacak direyet vardır bu millette zalimler toplanıp yıkım için fırsat kolluyorsa hepsini def edecek hamiyet vardır heyecan vardır. Bunların hepsi buradadır bu salondadır.

Ülkücü hareket korkusuzdur, vicdanlıdır, akıl doldudur… İçinde bulunduğumuz zaman kesiti kutlu davamızın 3 önemli gelişmesinin yıl dönümüdür. Bunların ilki 9 Ocak 2019 ülkü ocaklarımızın kuruluşunun 50. yılıdır. Ülkü ocaklarımızın varlığı ile her daim iftihar ettik.

İkinci olarak 26 yıl önce partimizin ismi tekrar MHP olarak kabul görmüştü. Bu dava kutludur, bu dava şehitlerin kanı üzerinde yükselmiş bugünlere gelmiştir. Biliniz ki mert kovalar namert düşer. Davamıza gölge düşürenler kaçmaya mecburdur. Bunlar kaçtıkça biz kovalamaya mecburuz. MHP için imkansız diye bir şey yoktur. Böyle bir şey kitabımızda yazmaz, yazmayacak ve asla da yazmayacaktır. İman varsa imkan vardır, irade diriyse istiklal güvendedir, istikbal güvence altındadır. Türk milletine hizmet yolunda imkansızlık varsa mutlaka üstesinden geleceğiz. Üçüncü olarak önümüzdeki 9 şubat günü MHP’nin 50.yılını şölen havasında çok büyük ve görkemli bir törenle kutlayacağız.

Partimizin yaşı 50’dir, siyasetimizin yaşı 71’dir, davamızın yaşı ise Türklüğün yaşı ile yaşıttır ve eşittir. Diyorum ki nice 50 yıllara nice 500 yıllara doğru bu dava yürüsün dursun. Şehitlerimiz ve gazilerimiz emin olsun mücadelemizden dönmeyiz. Öyle bir dönemdeyiz ki hem tarih yazıyor hem de tarihe şahitlik ediyoruz. MHP Türkiye’nin önünü açıyor. MHP olarak çıkar gözetmeksizin milli bekamızın haklarını savunmak için herhangi bir pazarlık gütmeden, al ver davasının içinde olmadan ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. 31 Mart seçimlerini de bu şekilde kavrıyoruz.

1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Yeni sistemin mimarlarından biri de MHP’dir. 31 Mart aynı zamanda bir beka meselesidir. Cumhurbaşkanlığı sisteminin kökleşmesi hayat memat meselesidir. Cumhur ittifakının zafere imza atmasını amaçlıyoruz.

Türk milletine hizmet yolunda zorluk varsa aşacağız, imkansızlık varsa mutlaka üstesinden geleceğiz. Hep söyledim yine söylüyorum, iman varsa imkan vardır, irade diriyse istiklal güvendedir, istikbal güvence altındadır. Gerisi hikayedir, palavradır.  İnanmış bir ülkücü asırlara bedeldir. Mücadelemiz kolay değildi, ucuz değildi; uyduruk hiç değildi.  9 Şubat'ta MHP'nin 50. yıldönümünü şölenle kutlayacağız. 50 yılda neler yaşanmadı, hangi çileler çekilmedi. Bu yoldan dönersek namus bize ar olsun. 2023'e huzur, istikrar ve kronik sorunlardan kurtulmuş bir şekilde erişeceğiz. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız beka meselesidir. İl, ilçe meclislerinde daha fazla temsil edilmeyi arzuluyoruz. Önümüzdeki seçimde bizim için beka her şeyin önündedir. Beka yoksa ne yapalım belediyeyi ne yapalım siyaseti.

(Muharrem İnce'ye) Aklı incelmiş bir zavallıya göre yerel seçimleri beka olarak millete anlatmak zeka sorunuymuş. Biz hak edene hak ettiği gibi söyleyeceğiz. Bu ucube zihniyete layık olduğu muameleyi yapacağız. Vay denzsiz vay! Bekayı zeka sorunu olarak görmek senin gibi mankurtların işidir. Senin gibi sabah akşam konuşan çarkıfeleklerin işidir.

-Türkiye Fırat’ın doğusuna girilmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kaybedilen her gün aleyhimize. Güvenli bölgeyi terör örgütlerinin güvenliği için planlayanlar ateşle oynamaktadır. Kürt kökenli kardeşlerimizle terör örgütleri arasında bağ kurmak tarihe ihanettir. Münbiç tepeden tırnağa arındırılmalıdır. Geç kalırsak hainler gemiyi azıya alırlar.

-Gevşemeye müsaade etmeden, umutsuzluğa kapalı durarak 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için dürüst ve yetişmiş kadrolarımızla milliyetçi hareketi zafere ulaştırmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızı günbegün yoğunlaştırmalıyız. Cesur olacağız umutsuzluğu yöremize sokmayacağız."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları