loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli: CHP YSK'ye güvenmiyorsa seçime de katılmasın

Bahçeli: CHP YSK'ye güvenmiyorsa seçime de katılmasın
Tarih: 15.01.2019 - 11:05
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:
"Günü günüyle çelişenler, bırakınız dava adamı olmayı adam bile olamazlar. 9 Şubat 2019 tarihinde partimizin 50. yıl dönümünü Adana'da kutlayacağız... İçine düştüğümüz her badireden kurtulduk. Milliyetçi Hareket Partisi gücünü büyük Türk milletinden almaktadır. Çok çalışacağız, çok mücadele edeceğiz.

Bizi hedeflerimizden uzaklaştırma ihtimali taşıyan hiçbir bozguncuya izin vermeyeceğiz. Türk milletinin bize yalnız bugün değil gelecekte de ihtiyacı olacaktır; milliyetçi hareket Türklüğün bekası için vardır... Milli ve manevi değerlere sahip her vatan evladına kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık. 

CHP'li bazı kan sulandırıcılar, yönlendirildiğini hem şahsımı hem de sayın Erdoğan'ı bu odağın yönettiğini ileri sürmektedir. Bu zavallı bedbahtlar fazla film izliyorlar. Nasılsa işleri güçleri yok canları sıkıldıkça tezvirat üretiyorlar. Bu iddia sahiplerine diyorum ki, karpuzlar kabak çıktı, hayaller kabus olarak size döndü. Hala uslanmadınız, hala terbiye bulamadınız. MHP'yi yönetecek, istikamet çizecek iç ve dış odaklar ne olmuş ne de olacaktır. MHP yalnızca Allah'ın huzurunda eğilir, yalnızca milletten talimat alır yalnızca millete hizmet eder. Asıl CHP'yi kim yönetiyor, kimler sokağa itiyor bunu söyleyin.

Muğlak siyasetlerini yönetmek için müfterilikten medet umanlar kimlerin kuklası olduklarını söylesin, gereğini yapalım. Değerlerimize yabancı kalanların bunu itiraf edecek ne cesaret ne iradeleri vardır. Tuzağa düşmüşler acıyanları yok. Ne var ki Türkiye'yi tutsak alamayacaklar, MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı çukura çekemeyecekler. 31 Mart'ta yiyecekleri şamarla silinip gideceklerdir. 

Herkes ayağını denk almalı, kendine gelmelidir. Bu vatan sahipsiz değildir. Bu millet çaresiz değildir. Hakka hürmet, adalete riayetle her sorunun üstesinden mutlaka gelinecektir. Yeter ki birlik ve beraberlikten sapılmasın. Milli ve manevi mirasa leke düşürülmesin. 

Ülkemiz tarihi bir dönemeçtedir. Bölgesel meseleler ağırlaşmaktadır. Gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Lazım gelen tedbirleri alıyoruz. Felaket senaryolarını sahneye çıkarmak için sabırsızlıkla bekleyen zilletleri biliyoruz. CHP'liler YSK'yı tanımıyormuş. Seçmen kütükleri üzerinde oynanıyor, hayali seçmenler varmış. Bu iddialardaki amaç 31 Mart'ı gölgelemektir. YSK'ye güvenmiyorsa seçime de katılmasın. Ya savcılığa suç duyurusunda bulunsun ya da YSK harekete geçsin. Seçim sonuçlarını karalamak için bugünden karalamaya kalkışmışlar. CHP ateşle oynanmayacağını eninde  sonunda öğrenecektir. Sandıktan umudu kesmişler. Çatılarının uçacağının farkındalar. Çatık kaşlarıyla intikam yarışındalar. Cumhurbaşkanlığı sistemini yıkmayı, sistem kargaşasıyla ülkeyi boğmanın peşindeler. Buna müdaae etmeyeceğiz. Türk milleti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemini ihya edecektir. Zillet ittifakı duvara toslayacaktır. 

Türkiye'nin geçiş sürecinde olduğunu değerlendiriyoruz. İçinde yer aldığımız hükümet sisteminin kazasız belasız devamının önemli öncelikli görev addediyoruz. 31 Mart seçimlerina beka merkezinden bakıyoruz. 
 
Türkiye'nin beka sorunu olmadığını söyleyenler belanın kendileridir. Bela varsa onu yerle yeksan edecek beka nlayışı da vardır. 
15 Temmuz'a maruz kalmış Türkiye'de beka sorunu nasıl olmayacaktır? Fırat'ın doğusunda şu an çiçek böcek mi, fitne fesat mı toplanıyor?

Dava diyoruz, bunlar davar anlıyor.

Konuyu at pazarlığına çevirmedik, AK Parti'ninkini de yok saymadık. MHP'yi havlu atmış gibi göstermek nasıl bir ahlaksızlıktır? İftira atanlar Palu ailesinden çıkmış gibiler. Zillet İttifakı güvensizlikleri derinleştirmek için son bir gayret içindedir.

(Binali Yıldırım'ın istifa tartışması) Eğri okla doğru hedefi vurma hevesindeler. İstifa etmesine gerek yoktur. TBMM Başkanı Binali Yıldırım istifa etmeliydi, etmemeliydi tartışması sürecekse, çözüm olarak TBMM İçtüzüğü'nün 14. maddesi en kalıcı çözüm yoludur. Sayın Yıldırım, seçim propaganda ve yasaklarının başladığı tarihten oy verme gününe kadar, Ankara dışında olduğu dönemlerde, başkanvekillerinden birisine vekalet görevi verebilecektir. Böylece polemikler, itirazlar bıçak gibi kesilecektir.

-ABD'nın Türkiye ile bir sorunu vardır. İp incelediği yerden kopacaksa varsın kopsun. Trump ekonomik olarak Türkiye'yi mahvedermiş, senin doların varsa Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma. Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun. Trump'ın mesajini paylaştığı günden itibaren müttefiklik yoğun bakıma alınmış demektir."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları