loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköy'de 'En Cicimiz Vosvos Festivali' başlıyor

Bakırköy'de 'En Cicimiz Vosvos Festivali' başlıyor
Tarih: 03.09.2015 - 11:21
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Volkwagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen “En Cicimiz Vosvos Festivali”, 5 Eylül2015-Cumartesi günü saat 19.00’da.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Volkwagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen “En Cicimiz Vosvos Festivali”, 5 Eylül2015-Cumartesi günü saat 19.00’da Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun Bakırköy Belediye Başkanlığı önünden Fildamı Gösteri Merkezi’ne kadar kullanacağı Türkiye’deki tek Vosvos Limuziniyle atacağı Bakırköy Turuyla başlayacak.

5-6 Eylül tarihlerinde Bakırköy Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Fildamı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek festivalin ilk gününde saat 19.30’da Teneke Trampet Müzik Grubu konseri ve devamında da acikhavasinema.com’un sponsorluğunda Nostaljik Arabalı Sinemada “Herbie the Love Bug” filmi gösterimi yapılacak.



ELVİS SHOW KONSERİ

Festivalin Pazar günkü bölümünde de saat 14.00’de Elvis in İstanbul Fan Kulübü “ELVİS SHOW KONSERİ” yapılacak.

VOSVOS PENALTI, VOSVOS SLALOM, HALATLA VOSVOS ÇEKME

Konserin ardından Vosvos Penaltı, Vosvos Slalom ve Halatla Vosvos Çekme gibi birbirinden renkli, ödüllü yarışmalarla izleyenlere keyifli ve enteresan dakikalar yaşatılacak.

EN CİCİ VOSVOS,EN ORİJİNAL VOSVOS, EN BAKIMLI VOSVOS VE EN FANTASTİK VOSVOS BELİRLENİYOR

Pazar günü saat 18.30’da yapılacak törenle festivale katılanların oylarıyla belirlenen en cici Vosvos, en bakımlı Vosvos, en orijinal Vosvos ve en fantastik Vosvos ödülleri de sahiplerini bulacak.


Festivalde ayrıca; iki gün boyunca festival sponsorları Türkyılmaz’ın yedek parça standı ve Petrol Ofisi’nin indirim kartları dağıtımı da yer alacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN VOSVOS TUTKUNLARINA ÇAĞRI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da tüm Türkiye’deki Vosvos tutkunlarını birbirinden eğlenceli Vosvos etkinliklerine davet etti.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları