loading
close
SON DAKİKALAR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akın: Benim başkanlığımda kadınlarımızın refahı bizim önceliğimiz olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akın: Benim başkanlığımda kadınlarımızın refahı bizim önceliğimiz olacak
Tarih: 11.12.2018 - 14:58
Kategori: Siyaset

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, "Balıkesirli kadınlarımız çalışkandır. Benim başkanlığımda kadınlarımızın refahı bizim önceliğimiz olacak. Kadınlarımız ve kız çocuklarımız için öncelikli projelerimiz hazır" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir'de kadınların üretim yaparak evlerine ekmek götüreceğini, çocuklarını okutacağını belirterek, "Balıkesirli kadınlarımız çalışkandır. Kadınlarımız başımızın tacıdır. Benim başkanlığımda kadınlarımız üretecek. Ürettiklerini belediye olarak biz alacağız. Kazançlarını kadınlarımızın kendisine vereceğiz. Üreten kadınlarımız daha çok kazanacak. Çocuklarına gönül rahatlığıyla bakacak. Kimseye muhtaç olmayacak. Güçlü aile güçlü kadın anlayışı ile Balıkesir'i birlikte yöneteceğiz" dedi.

Akın, güçlü aile ve güçlü kadın anlayışıyla aileyi ve aile içinde kadını güçlendirecek projelerinin hazır olduğunu ifade etti.

"Kadınlarımız ve kız çocuklarımız için öncelikli projelerimiz hazır"

Daha refah bir Balıkesir için kalkınmayı kırsaldan başlatacaklarını ve kadınların istihdamına öncelik vereceklerini vurgulayan Akın, şöyle konuştu:

"Balıkesirli kadınlarımız çalışkandır. Benim başkanlığımda kadınlarımızın refahı bizim önceliğimiz olacak. Kadınlarımız ve kız çocuklarımız için öncelikli projelerimiz hazır. Kalkınmayı kırsaldan başlatacağız ve bunu kadınlarımızla birlikte yapacağız. Bereketli topraklarımız var. Sürdürülebilir kırsal kalkınma politikalarını hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediye kanunu belediyeye yetki ve sorumluluk imkanı tanıyor. Benim başkanlığımda kırsal kesimin sürdürülebilir gelişmesini sağlayacak projeleri uygulamaya koyacağız. Kadınlarımızın yüzü gülecek."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları