loading
close
SON DAKİKALAR

Barış Atay'ı hedef gösteren Ahmet Hakan'a tepki

Barış Atay'ı hedef gösteren Ahmet Hakan'a tepki
Tarih: 16.05.2018 - 11:46
Kategori: Gündem

Oyuncu Barış Atay, bu sabah sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. Atay'ın, Soma'da madenci yakınını tekmeleyen Yusuf Yerkel hakkındaki sözlerini köşesine taşıyarak Atay'a 'had bildirilmesini' isteyen Ahmet Hakan'ın yazısından sonra gözaltına alınması tepki çekti....

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Soma Katliamının 4. yıl dönümünde Soma'da yaptığı konuşmada Yusuf Yerkel için "O tekme atma olayı vardı ya. O benim ciğerime oturmuştu. O tekme atandan hesap sormazsam namerdim" demişti. İnce'nin açıklamalarının ardından Yusuf Yerkel Twitter hesabından özür dilemiş ve 'günah keçisi' olduğunu söylemişti.

Yerkel'in özür açıklamasının ardından Barış Atay Twitter hesabından "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan.Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!" diye yazmıştı.

Barış Atay'ın twitini köşesine taşıyan Ahmet Hakan, Meral Akşener ve Muharrem İnce'den Atay'a 'had bildirmesini' istemiş, "Bu adam... Rövanş peşinde koşanların, kavga isteyenlerin, huzursuzluk ve kargaşa rüyaları görenlerin bir temsilcisi! Adamın şahıs olarak hiçbir önemi tabii ki yok. Ama onun şahsında bu ilkel zihniyete haddini bildirmek şart!" ifadelerini kullanmıştı.

Barış Atay, sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek bu sabah gözaltına alındı. Atay'ın gözaltına alınması sosyal medyada tepki çekti. Twitter'da çok sayıda kullanıcı Ahmet Hakan'ı 'hedef göstermekle' suçladı. 

O tepkilerden bazıları şöyle:

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları