loading
close
SON DAKİKALAR

Barış Çağrısı!

Barış Çağrısı!
Tarih: 01.07.2015 - 14:19
Kategori: Sendika

KESK, DİSK, TMMOB VE TTB: ''Halkların kardeşliğini ve barışı savunacağız, savaşa hayır!'' dedi.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipler Birliği TTB yaptıkları ortak açıklamada: ''Halkların kardeşliğini ve barışı savunacağız, savaşa hayır!'' dediler.

Açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin Suriye’ye karşı savaş anlamı taşıyacak bir askeri müdahaleye yönelik çıkışlarından büyük endişe duyduklarını belirten gruplar, Suriye’ye yönelik bir askeri harekatın ya da müdahalenin sonuçlarının çok ağır olacağının ve bu operasyonun yine emekçi halkların gençlerinin, kanı üzerinden yürütüleceğine vurgu yaptılar. 

Bu gidişata dur demek için ise KESK İstanbul Şubeler Platformu, DİSK İstanbul Bölge Temsilciliği, TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu ve TTB İstanbul Tabip Odası 2 Temmuz 2015 Perşembe akşamı 19.00’da, Tünel Meydanından Galatasaray Lisesi önüne bir yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirecekler. Gruplar yaptıkları ortak açıklamada: “Halkların kardeşliğini ve barışı savunacağız, SAVAŞA HAYIR” demek için "Barış çağrısına sesinizi katmanızı ve katılımınızı bekliyor, hepimize kolay gelsin diyoruz" dediler. 


Vişne Haber Ajansı
Layra Mete


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları