loading
close
SON DAKİKALAR

Başakşehir, Beşiktaş'ı 1 - 0 yendi

Başakşehir, Beşiktaş'ı 1 - 0 yendi
Tarih: 03.11.2018 - 23:23
Kategori: Spor

Beşiktaş Süper Lig'de bu akşam Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir evinde 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve liderliğini korudu.

Beşiktaş Süper Lig'de bu akşam Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir, evinde Epureanu'nun golüyle 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Başakşehir bu galibiyetle liderliğini korudu. Karakartal'da Quaresma kart cezalısı olarak forma giyemedi. 

BAŞAKŞEHİR'İN 11'İ

Mert, Caiçara, da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan Can, Mossoro, Visca, Elia, Bajic

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ

Karius, Gökhan, Vida, Pepe, Adriano, Atiba, Medel, Babel, Lens, Mustafa, Love.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü. 

Medipol Başakşehir'in golüne VAR'dan iptal

Medipol Başakşehir'in 6. dakikada geliştirdiği atakta bulduğu gol, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi incelemesi sonrasında iptal edildi.

Sağ kanattan gelişen atakta Visca, Adriano'dan sıyrıldıktan sonra topu ceza sahası önünde bekleyen Elia'ya gönderdi. Bu oyuncunun yerden şutunda top ağlarla buluştu ancak VAR incelemesi sonrasında gol kararı iptal edildi ve maç Beşiktaş'ın kullandığı atışla devam etti. 

Kara kartal deplasmanda kazanmakta zorlanıyor
 
Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda galibiyet almakta oldukça zorlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, dış sahada bir galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puan  toplarken, bir karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Söz konusu 5 karşılaşmada 7  gol atabilen Beşiktaş, kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Ligin 2. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup  ederek tek dış saha galibiyetine imza atan siyah-beyazlılar, deplasmandaki  Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarını 1-1'lik skorlarla tamamladı. Atiker Konyaspor'a  konuk olduğu karşılaşmadan da 2-2 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Göztepe'ye ise  2-0 yenildi.

Başakşehir 12 maçtır kaybetmiyor

Medipol Başakşehir, aynı zamanda Süper Lig’de evindeki son 12 mücadelede de mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçlarda 9 galibiyet, 3 beraberlik alan turuncu-lacivertli takım, attığı 23 gole karşılık kalesinde ise sadece 9 gol gördü.

Kaynak : Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları