loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Ümmet gözlerini Türkiye'ye dönmüş, oradan gelecek bir sese kulak veriyor

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Ümmet gözlerini Türkiye'ye dönmüş, oradan gelecek bir sese kulak veriyor
Tarih: 18.12.2017 - 09:51
Kategori: Gündem

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, 'istismarcı ve sömürgecilerin Afrika'daki Müslümanlara balık tutmasını bile öğretmediklerini' söylerken 'Bütün ümmet, Türkiye'ye gözlerini dönmüş' dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'da Yunus Emre Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen AKP Yıldırım İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Arakan'da bir mezalim yaşanıyor, ilk ses veren Recep Tayyip Erdoğan oluyor" dedi.

'SURİYELİLERE NİYE YARDIM YAPIYORSUNUZ?'

Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün bizim yüzümüze bakarak, 'Suriyelilere neden bu kadar yardım yapıyorsunuz?' diyenler var. Ya ne yapsaydık? Ölüme mi mahkum etseydik? Bir kuş, köpek için vakıf kuran medeniyetin torunları, insanların ve çocukların orada, o vahşeti yaşamasına müsaade mi etseydi? Bunlar insanlıktan nasibini almayanların düşünebilecekleri şeyler değildir. Afrika'nın ortalarındaki kardeşlerimize balık tutmasını bile öğretmemişler, istismarcı ve sömürgeciler. Toprağı ekip dikmesini bile öğretmemişler. Mesele insanlıksa, insansa biz varız. Bugün sadece Türkiye'de yaşayanlar değil, bütün ümmet Türkiye'ye gözlerini dönmüş ve oradan gelecek bir sese kulak veriyor, bir nefese ihtiyacı var."

'YÜZDE 11 BÜYÜME RAKAMINA İNANMIYOR'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa programlarının devamında AKP Kestel İlçe Başkanlığı'nın 6. olağan kongresine katıldı.

Burada konuşan Çavuşoğlu, isim vermeden de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi ve şunları söyledi:

“Biz 15 Temmuz’da darbeye karşı koyarken birileri tankların üzerindeki askerlere kortej hazırlıyordu. Bugün de 'Tiyatro' diyor, tiyatro olan sensin. Ne yaptığının farkında değilsin, Türkiye’nin düşmanı gibi hareket ediyorsun. Birileri Amerika’dan düğmeye basıyor sen buradan hopluyorsun. Yeter, biraz milletin için ses ver. Bu millet senden bunu bekliyor. Türkiye’nin büyüme rakamları açıklandı, yüzde 11, adam buna inanmıyor. Sen bu millete inanmıyorsun. Sen kendine oy verenleri küstürüyorsun, CHP’li kardeşlerim uyanın. Türkiye 11.1 büyümüş bu diyor ki, ‘Türkiye, freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor.’ Asıl sen yokuş aşağı gidiyorsun farkında değilsin. Cumhurbaşkanımızın yaptıkları, bu milletin kalbinden, ruhundan geçenlerdir. Sen bunlardan anlamazsın git ancak terörist şakşakçılığı yap, muhalefet edeceğim diye ülkene düşmanlık yap, bu millet seni artık tanıdı."


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları