loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Karalar şehit aileleriyle iftarda buluştu

Başkan Karalar şehit aileleriyle iftarda buluştu
Tarih: 25.06.2016 - 11:13
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehit aileleriyle iftar sofrasında buluştu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehit aileleriyle iftar sofrasında buluştu. Başkan Karalar’ın Adana Şehit Aileleri Derneği’nin lokalinde dernek üyesi ailelerle buluştuğu iftar yemeğine CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’ta katıldı.

Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt tarafından karşılanan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a şehit ailelerine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisine katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verildiğini belirterek, “Gözünü kırpmadan bu vatanı koruyan kardeşlerimize bizim canımız feda olsun” dedi.

Belediye Başkanı Karalar, “Keşke ülkemizdeki kan dursa, anneler ağlamasa. Yüreğimiz dağlanmasa. Ülkemize barış, kardeşlik gelse” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ramazan barış için kardeşlik için büyük fırsattır. Ramazan ayı barış ayı olmalı, kardeşlik ayı olmalı. Düşmanlığın unutulduğu ay olmalı. Ben bu vesileyle herkesi, varsa birilerine bir küskünlüğü, düşmanlığı bir kenara bırakmasını ve karşısındakine sarılmasını isterim. Ülkemizin buna ihtiyacı var. En çok ihtiyaç duyduğumuz değerler barış ve kardeşliktir. Herkes birbirini sevsin.”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu toplumun ürettiği en temel değerlerden birincisi olduğunu belirterek, “Ama Atatürk ne kadar büyük bir lider, ne kadar büyük bir asker ve ne kadar önemli bir devlet adamıdır ki 70 yıldır uğraşıyorlar onu bu toplumdan ayrıştıramıyorlar, ayrıştıramayacaklar da inşallah. Çünkü Atatürk bu toplumun inşasında o kadar sağlam temel atmış” dedi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları