loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Karalar’ın İmamoğlu iftarı büyük ilgi gördü

Başkan Karalar’ın İmamoğlu iftarı büyük ilgi gördü
Tarih: 01.07.2016 - 12:23
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı ile birlikte İmamoğlu ilçesinde iftar yemeği verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı ile birlikte İmamoğlu ilçesinde iftar yemeği verdi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse’nin ev sahipliğini birlikte üstlendiği iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İmamoğlu’ndaki iftar programına CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karoğlu’da katıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu ilçesindeki iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada; “Dünyanın en güzel şeyi insanların birbirleriyle sevgisini, parasını, ekmeğini paylaşmasıdır. Dünya üzerinde hiçbir insan yatağına aç girmemelidir. Paylaştıkça insan mutlu olur. Yardımlaştıkça insan olur. Bir insanın işini görmek, derdini çözmek kadar insana mutluluk veren hiçbir şey yoktur. Bunu kendi hayatınızda mutlaka deneyin. Ramazan ayını da bunları gerçekleştirmek için fırsat bilelim” dedi.

“BARIŞ VE KARDEŞLİK YENİDEN TESİS EDİLSİN”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu’nda düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada son aylarda yükselen terör saldırılarının biran evvel sona ermesine dair temennilerini paylaştı. Belediye Başkanı Karalar, “Bugün Türkiye’mizin en çok ihtiyaç duyduğu barış ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesi hususunda üstümüze düşeni yapalım. Bunu kendimizden başlatalım. Eğer varsa bir komşunuzla, bir kardeşinizle varsa herhangi bir arkadaşımızla husumetimiz bunu derhal bir kenara bırakalım ve birbirimizle kucaklaşalım. Nefretten, kinden bir şey çıkmaz. Bunlar insanlara mutsuzluk verir. Kargaşa verir. Barışın, birbirinizle sarılın. Dileğim odur ki, tüm Türkiye’de yeniden huzur olsun, yeniden barış olsun. İnsanlarımız ölmesin. Son zamanlarda neredeyse her gün şehit cenazeleri geliyor. Hepimizin yüreği dağlanıyor. Bunlar bitsin istiyoruz. Türkiye’miz huzura kavuşsun istiyoruz. İnsanlarımız huzura kavuşsun istiyoruz. Mutlu olsun istiyoruz. Ramazan ayı vesilesiyle inşallah bu dileklerimiz gerçekleşir. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramımızı da bu vesileyle şimdiden kutluyorum” dedi.

CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse iftar organizasyonunda kendileriyle birlikte hareket eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar iftar yemeğinin öncesi ve sonrasında İmamoğlu sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Karalar burada vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları