loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Tarhan'dan Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret

Başkan Tarhan'dan Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret
Tarih: 24.11.2015 - 22:03
Kategori: Yerel

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde sürpriz ziyaretlerde bulundu. Mezitli'nin en yaşlı öğretmeni olarak bilinen emekli öğretmen Ali Gönen'i ziyaret eden Başkan Tarhan, daha sonra kendisine ortaokul ve lise çağlarında beden eğitimi öğretmenliği yapan emekli öğretmen Fehmi Şimşek'le buluştu. Ziyaretleri esnasında öğretmenlere üzerinde Atatürk fotoğrafının bulunduğu fincan takımı hediye etti. Başkan Tarhan'ı karşılarında gören öğretmenler, göstermiş olduğu vefakâr davranışı karşısında teşekkürlerini dile getirdiler.

EMEKLİ ÖĞRETMENDEN MÜZİK ZİYAFETİ 

Çankaya Mahallesi'ndeki evinde eşi ile birlikte yaşamını sürdüren 'Eller Sıkılsın' lakaplı emekli öğretmen Ali Gönen'in ziyaretine Mezitli Kart ekibi de eşlik etti. Viranşehir İlköğretim Okulu'nda müdürlük yaptığı yıllardan bahseden Gönen, Başkan Tarhan'a ve beraberindeki misafirlere kemanıyla kısa bir müzik şöleni yaşattı. Daha sonra evinde bulunan Atatürk posterlerini ve öğretmenlik yaptığı yıllarda çekilmiş fotoğraflarını misafirlerine gösteren Gönen, yazdığı 4 farklı kitabı ziyaretçilerine armağan etti.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NDE VEFA ZİYARETİ

Her '24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bir öğretmenini ziyaret eden Başkan Tarhan, bu defada beden eğitimi öğretmenini ziyaret etti. Başkan Tarhan ve 1964-1968 yılları arasında aynı okulda eğitimlerini süren Savaş Özdinç ile birlikte orta ve lise yıllarında beden eğitimi öğretmeni olarak görevini sürdüren emekli öğretmen Fehmi Şimşek'i yalnız bırakmadı. Çok zor şartlar altında eğitim sürdüklerin dile getiren emekli öğretmen Fehmi Şimşek, Başkan Tarhan ve Savaş Özdinç ile birlikte yaşadıkları anılarını anlattı.

ÖĞRETMENLER KAHRAMANLARIMIZIDIR

Öğretmenlerin hayatımızdaki önemine değinen Başkan Tarhan, "Öğretmenler, toplumsal sorunlar karşısında nasıl bir birey olmamız gerektiği konusunda yol gösterici birer kahramanlardır. Onlardan çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz. Bu anlamda; ziyaret ettiğimiz öğretmenlerimizle sohbet ettik ve düşüncelerini aldık. Öğretmenlerimizin yanında olmak bizleri onurlandırdı. Öğretmenlerimiz var oldukça Atatürkçü Düşünce ve Cumhuriyet İlkeleri yok olmayacaktır. Bu vesileyle tüm değerli öğretmenlerin, öğretmen adaylarının ve eğitim gönüllülerin, 'Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları