loading
close
SON DAKİKALAR

Başpehlivan Orhan Okulu'dan Büyükmandıra ziyareti

Başpehlivan Orhan Okulu'dan Büyükmandıra ziyareti
Tarih: 17.07.2018 - 11:09
Kategori: Yerel

13-14 ve 15 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de gerçekleşen 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri finalinde rakibi Şaban Yılmaz'ı yenerek başpehlivan olan Orhan Okulu, Büyükmandıra Beldiyesi'ni ziyaret etti.

Başpehlivan Okulu'yu belediye meydanında coşkulu bir kalabalıkla karşılayan Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez şu açıklamada bulundu; 

"Dün gerçekleşen tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde tarihi bir başarı elde eden Orhan Okulu'yu şahsım ve tüm Büyükmandıralılar adına tebrik eder, gerçekleştirmiş olduğu ziyaret için de çok teşekkür ederim. 

Olağanüstü performans sergileyip hem ciddi rakiplerle mücadele edip hem de aşırı sıcağa rağmen performansında en ufak bir gerileme yapmadan üstün başarı sergilemiş olan Orhan Okulu'nun mücadelesi alt kategorilerdeki yüzlerce pehlivana örnek olmuştur. Sevgili Orhan Okulu'yu ve çok değerli antrenörü Kemal Hoca başta olmak üzere tüm ekibini ve tebrik ederim" dedi. 

Başkan Balyemez'in konuşması üzerine açıklama yapan Orhan Okulu; "Bu güzel ve anlamlı karşılama için Sayın Sertaç Balyemez'e ve Büyükmandıra halkına çok teşekkür ederim" dedi. 

Programın ardından Okulu ve ekibi memleketleri Antalya'da kendisi için hazırlanan korteje katılmak üzere yola çıktı. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları